Protokol Yatili Ögrencilerle Iftar Açti

Manisa’da Gediz Anadolu Lisesi’nde egitim gören ve pansiyonda kalan ögrenciler protokol ile birlikte iftar açti. Geleneksel hale gelen iftarda protokol üyeleri ögrencilerle birlikte siraya girerek yemeklerini aldi.

Protokol Yatili Ögrencilerle Iftar Açti
Sehzadeler Gediz Anadolu Lisesi yemekhanesinde gerçeklesen iftar programina Sehzadeler Kaymakami Cemal Hüsün Çaykara, Manisa Il Milli Egitim Müdürü Mustafa Dikici, Sehzadeler Ilçe Milli Egitim Müdürü Metin Gencay, Sube Müdürü Sabahattin Yurt, Okul Müdürü Bülent Tonoz ve okulun pansiyonunda kalan ögrenciler katildi.

Kaymakam Çaykara ve protokol üyeleri ögrencilerle birlikte siraya girerek yemeklerini aldi. Okunan duanin ardindan hep birlikte iftar açilirken Kaymakam Çaykara, Milli Egitim Müdürü Dikici ve Ilçe Milli Egitim Müdürü Gencay, ögrencilerle birlikte iftar açmaktan dolayi çok mutlu olduklarini söyledi.



Gediz Anadolu Lisesi Müdürü Bülent Tonoz, her yil okuldaki pansiyonda kalan ögrencilerle birlikte iftar açtiklarini ifade ederek, protokol üyelerine iftara katilip ögrencilerle ayni sofrayi paylastiklari için tesekkür etti.
Kaynak: İHA