Mentese Belediyesi Iftar Sofrasina Yogun Ilgi

Hayirsever vatandaslarin katkilariyla Mentese Belediyesi asevinde hazirlanan 3 bin kisilik yemek iftar sofrasinda dagitildi. Iftar sofrasina gelemeyen ihtiyaç sahibi vatandaslara iftar yemegi belediye ekiplerince ulastirildi. Ramazan Ayi’nin ilk iftar sofrasina Mentese Belediye Baskani Bahattin Gümüs, Belediye Baskan Yardimcilari Levent Ünver ve Leyla Ersöz ile birim müdürleri de katildi.

Mentese Belediyesi Iftar Sofrasina Yogun Ilgi
Geleneksel hale gelen iftar sofrasina ailesiyle birlikte katilan Mentese Belediye Baskani Bahattin Gümüs, Ramazan Ayi’nin paylasma ve dayanisma duygularinin güçlendigi bir ay olduguna belirterek, “Belediye olarak her yil geleneksel hale gelen iftar çadirimizi bu yil yenilemesini yaptigimiz Persembe pazarina tasidik. Hayirsever vatandaslarimizin katkilari ve belediyemize ait asevinde kendi personelimiz tarafindan hazirlanan 4 çesit yemegi Ramazan Ayi’nin ilk günü vatandaslarimiza dagittik. Haftanin 6 günü ayni yerde, ayni özenle iftar soframizi kurmaya devam edecegiz. Sadece Persembe günleri Pazar kurulmasi sebebiyle iftar soframizi Cumhuriyet Okulu bahçesine tasiyacagiz. Mentese Belediyesi olarak Ramazan Ayi’nin birlik ve beraberlik içinde geçmesini, barisa ve huzura vesile olmasini diliyor, tüm hemserilerimin Ramazan Ayi’ni kutluyorum” dedi.

Mentese Belediyesi tarafindan kurulan ve vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi iftar sofrasinda 3 bin kisilik yemek dagitildi.
Kaynak: İHA