Baskent Millet Bahçesi'nde Bisiklet Keyfi

Ankara Altindag Belediyesi, Dijital bisiklet kiralama sistemi “Altinbis” uygulamasi Altindag’daki Baskent Millet Bahçesi’nde kullanima açildi.

Baskent Millet Bahçesi'nde Bisiklet Keyfi
Altindag Belediyesi Baskent Millet Bahçesi’nde oldukça ilgi gören bisiklet kiralama uygulamasi dijital platforma tasindi. Yeniliklerin öncüsü olmaya devam edeceklerini vurgulayan Altindag Belediye Baskani Asim Balci, "Tüm Ankarali hemsehrilerimizi 3 kilometre uzunlugunda bisiklet yolu bulunan Baskent Millet Bahçesi’nde bisiklet keyfi yasamaya davet ediyorum" dedi.

Altinbis’le kiralama çok kolay

“Altinbis” isimli uygulama sayesinde, alanda bisiklet kiralamak isteyen vatandaslar kaç adet bisiklet oldugunu, kaç tanesinin hareket halinde oldugunu ve kaç tanesinin kiralanmaya müsait oldugunu cep telefonlarindan görebilecek. Kiralama asamasindan sonra ise kullanim süresini ve bakiyesini yine cep telefonundan takip edebilecek. Uygulama ayrica, bisikleti kiralayan kisinin, olasi bir ariza durumunu, yine cep telefonundan çevrimiçi olarak bildirebilmesine imkan taniyor. 1 kullanicinin ayni anda 3 bisiklet kiralayabildigi Altinbis uygulamasinda, 1 saat bisiklet kiralamanin ücreti 5 TL. Uygulama, Ingilizce olarak da hizmet veriyor. Altinbis uygulamasi, Google Play ve AppStore’dan ücretsiz olarak indirilebiliyor.

“Uygulama büyük ilgi gördü”

Altinbis uygulamasinin kisa sürede ilgi görmesinden büyük memnuniyet duyduklarini ifade eden Baskan Balci, “Altindag’i her bakimdan öne çikarmak için teknolojiyi yakindan takip ediyor ve tüm yenilikçi gelismeleri Altindag’da hayata geçirmeye çalisiyoruz. Millet Bahçesi’nde bisiklet kiralayip gezme uygulamasi, ziyaretçilerden büyük ilgi görüyordu. Hem islemleri kolaylastirmak hem de yogunlugu biraz olsun hafifletmek için kiralama islemini dijital platforma tasidik. Vatandaslarin hem hayati kolaylasti, hem de zaman kazandirdi” dedi.

Kaynak: İHA