Baskan Pekyatirmaci'dan Yogun Ramazan Temposu

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, Ramazan ayini hem merkez hem de dis mahallerde düzenlenen programlar ile dolu dolu geçiriyor. Baskan Pekyatirmaci, teravih bulusmalari, iftar programlari ile Ramazanin bereketini ilçe sakinleriyle birlikte yasiyor.

Baskan Pekyatirmaci'dan Yogun Ramazan Temposu
Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci Ramazan ayini yogun bir program ile geçiriyor. Selçuklu’nun dis mahallerine ziyaretler gerçeklestiren Baskan Pekyatirmaci, Ramazan aksamlarinda da iftar ve teravih bulusmalari ile vatandaslarla bulusuyor. Üniversite ögrencilerinin yani sira vatandaslarin da iftar sofralarina konuk olan Pekyatirmaci belediye ekipleri ile de sahur sofrasinda bulustu. Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, dis mahalle ziyaretleri çerçevesinde Tatköy, Sulutas, Sarayköy Mahallelerinin ardindan Ardiçli, Bilecik, Bagrikurt, Sizma ve Dokuz Mahallerini ziyaret ederek muhtarlar ve mahalle sakinleriyle görüstü. Vatandaslardan gelen istek ve önerileri dinleyen Baskan Pekyatirmaci Selçuklu Belediyesi tarafindan yapilan ve yapilmasi planlanan hizmetleri de yerinde anlatti. Çocuklarla da yakindan ilgilenen Baskan Pekyatirmaci, onlari çesitli hediyelerle de mutlu etti.

Selçuklu’da teravih bulusmalari devam ediyor

Baskan Pekyatirmaci, ilçenin farkli mahallerinde sürpriz ev ziyaretleri gerçeklestirerek ögrencilerin yani sira engelli, ihtiyaç sahibi ve yalniz yasayan vatandaslarin da iftar sofralarina konuk oluyor. Ramazanin birlik ve beraberlik ruhuna uygun olarak açilan oruçlarin ardindan sicak çay sohbetleriyle yapilan gönülden muhabbetler memnuniyet olusturuyor. Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci teravih bulusmalari çerçevesinde her gün farkli bir camide vatandaslarla bir araya geliyor. Baskan Pekyatirmaci, Selçuklu Belediyesinin bir gelenegi haline gelen ve ilçe sakinleriyle bir araya gelmeye vesile olan teravih bulusmalari çerçevesinde Sancak Mahallesi MTA Katip Çelebi Camisi, Yazir Mahallesi Ecdat Camisi ve Feritpasa Mahallesi Imamoglu Camisi’nde vatandaslarla bir araya geldi. Namaz sonrasi vatandaslar ile görüsen Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci çocuklar ile beraber teravih bulusmalari çerçevesinde düzenlenen Hacivat - Karagöz gölge oyununu izledi.

Gece mesaisi yapan belediye personelinin sahur bereketine ortak oldu

Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, gece mesaisi yapan belediye personeli ile sahur bereketini birlikte yasayarak ayni sofrada bulustu. Mümkün olan her firsatta personeliyle bir araya gelmeye önem veren Baskan Pekyatirmaci hizmetleri dolayisiyla personele tesekkür etti.
Kaynak: İHA