Baskan Paçaci, Iftarini Mehmetçikle Yapti

Refahiye Belediye Baskani Çakmak Paçaci, iftarini Gümüsakar Jandarma Karakol personeli ve vatani görevini yerine getiren askerler ile birlikte yapti.

Baskan Paçaci, Iftarini Mehmetçikle Yapti
Mehmetçikle birlikte düzenlenen iftara Belediye Baskani Çakmak Paçaci, Il Jandarma Komutani Kidemli Albay Hüsamettin Erol, Il Jandarma Komutan Yardimcisi Kidemli Albay Refik Yilmaz, Il Jandarma Komutan Yardimcisi Kidemli Albay Seyit Arslan, Refahiye Komando Tabur Komutani Yarbay Hakan Bozgedik, Ilçe Jandarma Komutani Yüzbasi Onur Hane, Ilçe Emniyet Müdürü Fatih Turan, Refahiye Bölge Denetleme Istasyon Amiri Mehmet Çakar, Ilçe Müftüsü Hasan Hüseyin Karabiyik, Gümüsakar Jandarma Karakol personeli ve vatani görevini yerine getiren askerler katildi.

Iftar sonrasi Ilçe Müftüsü Hasan Hüseyin Karabiyik yemek duasi yapti.

Belediye Baskani Çakmak Paçaci, “Refahiye’miz kardesligin, hosgörünün ve beraberligin yüzyillardan beri en güzel örneklerinin yasandigi bir ilçe. Manevi duygularin yükseldigi, birlik ve beraberligin pekistigi, yardimlasma duygularinin arttigi ramazan ayinda askerlerimiz ile bu güzel aksamda ayni sofrayi paylasmaktan mutluluk duydum. Magfiret ve paylasma ayi olan bu mübarek ramazan ayinda rabbim tuttugunuz oruçlari ve yaptigimiz dualari kabul etsin. Ramazan ayiniz mübarek olsun. Vatan topraklarini savunurken sehit olan kardeslerimize, evlatlarimiza da bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA