Baskan Kilca Mahalle Ziyaretlerinde Vatandaslarla Bulustu

Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediye Baskani Hasan Kilca, belediye tarafindan Agsakli Mahallesinde düzenlenen iftar programinda vatandaslarla bir araya geldi.

Baskan Kilca Mahalle Ziyaretlerinde Vatandaslarla Bulustu
Karatay Belediyesi tarafindan, merkeze uzak Agsakli Mahallesinde düzenlenen iftar programi gerçeklestirildi.

Iftar programina Agsaklilarin yani sira Besagil, Yaglibayat ve Karakaya sakinleri de katildi.

Iftara katilan vatandaslara tesekkür eden Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, “Karatay Belediyesi olarak birlik ve beraberligi, huzuru, mutlulugu ve rahati için gece gündüz demeden gayret ediyoruz, hizmet ediyoruz. Mahallelerimizin tamamindan gelen talep ve ihtiyaçlara göre hareket ediyor ve mutlaka bu hizmetlerimizi hayata geçiriyoruz. Agsakli mahallemizde çok yakin bir zamanda sosyal tesisimizin insaatina baslayacagiz ve insallah yil içinde de tamamlayacagiz. Bunun yani sira altyapi, yol, asfalt ve parke çalismalarimiz da devam ediyor. Bu çerçevede Toscu Yaylasi’na kadar olan yolumuzu bu yil tamamliyoruz. Dolayisiyla Karatay’imizin 80 mahallesinin ihtiyaci neyse muhtarlarimiz, vatandaslarimiz ve ilçe teskilatimizla birlikte yerinde tespit ederek bu ihtiyaçlari yerine getirmeye gayret ediyoruz” dedi.

AK Parti Karatay Ilçe Baskani Mehmet Genç de, iftar programinda yaptigi konusmada Agsakli ve çevre mahallelerden iftara katilan vatandaslarin Ramazanlarini tebrik etti. Ilçe Baskani Mehmet Genç, Karatay Belediyesinin ilçenin dört bir tarafina hizmet ettigini belirterek, "Yollardan sosyal tesislere kadar daha birçok hizmetleriyle ilçemizin çehresini degistiriyorlar. Bu vesileyle Karatay Belediye Baskanimiz Hasan Kilca ve ekibini kutluyorum” ifadelerini kullandi.

Baskan Hasan Kilca, vatandasla teravi sonrasinda bulustu

Öte yandan, Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, AK Parti Karatay Ilçe Baskani Mehmet Genç, Karatay Belediye Baskan Yardimcilari ve Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri; Agsakli iftar programinin ardindan Karakaya Mahallesi’ni de ziyaret etti. Karakaya Camii’nde kilinan teravih namazinin ardindan Baskan Hasan Kilca ile AK Parti Karatay Ilçe Baskani Mehmet Genç, Karakaya Mahalle Konagi’nda vatandaslarla bir araya gelerek vatandaslarin taleplerini dinledi.
Kaynak: İHA