Selçuklu'da Ramazan Aksamlari Sürüyor
Konya’nin merkez Selçuklu ilçesinde Ramazan Aksamlari etkinliginin ikincisi olan “Ezgilerle Ramazan” isimli programda Konya Anadolu Imam Hatip Lisesi Dini Musiki Korosu ve Tasavvuf sanatçisi Agah sahne aldi.

“Ramazan ayini dolu dolu yasiyoruz”
Konya Anadolu Imam Hatip Lisesi ögrencilerine ve sanatçi Agah’a tesekkür ederek sözlerine baslayan Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, “Hem ögrencilerimiz hem de sanatçimiz Agah’in icra ettigi eserlerle gönlümüz senlendi. Selçuklu’da Ramazan Aksamlari programlarimizla katilan vatandaslarimiza Ramazan ayini dolu dolu yasatmaya çalisiyoruz. Ben programimiza gelen tüm misafirlerimize tesekkür ediyorum ve Ramazan ayinin bereketli ve huzurlu geçmesini temenni ediyorum” dedi.
“Ülkemizde Ramazan ayini yasamak bir baska güzel”
Ramazan ayinin huzurunu ülkemizde yasamanin ayri bir güzellik olduguna vurgu yapan AK Parti Konya Il Baskani Hasan Angi, “Dünyada maalesef kan ve gözyasi dinmiyor insanoglu bu imtihandan basariyla geçemiyor. Insallah bizden sonraki kardeslerimiz daha huzurlu, daha kardesçe bir dünyada mutlulukla ve sanatla birlikte olsunlar. Ben sahne alan ögrencilerimizi ve sanatçi kardesimizi bir kez daha tebrik ediyorum emegi geçen herkese basta Ahmet Baskanimiza ve ekibine tesekkür ediyorum” seklinde konustu.
Konusmalarin ardindan Baskan Pekyatirmaci ve Baskan Hasan Angi sanatçi Agah’a Konya Anadolu Imam Hatip Lisesi Dini Musiki Korosu sefine çift basli Selçuklu Kartali motifi takdim etti. Program toplu fotograf çekimiyle son buldu.
