Ordu'da Çocuklar Sinema Günleri Ile Eglendi

Ordu’nun Altinordu Belediyesi tarafindan ara tatil dolayisiyla düzenlenen sinema günleri etkinligi, çocuklarin eglenceli vakit geçirmelerini sagladi.

Ordu'da Çocuklar Sinema Günleri Ile Eglendi
Durugöl Mahallesi’nde bulunan Altinordu Belediyesi trafik egitim parkinda bes gün boyunca her gün üç seans film gösteriminin yaninda geleneksel Hacivat-Karagöz gösterisi, orta oyunu, atesbaz, tahta bacak, çocuk sihirbazi, fermanci ve palyaço gibi birçok aktivite de yer aldi. Etkinlik ile çocuklar ara tatilde eglenceli vakit geçirdi.

Altinordu Belediye Baskani Askin Tören, çocuklara hem Ramazan ayinin coskusu yasatmak hem de ara tatilde onlari çok sevdikleri sinema günleri ile ödüllendirmek istediklerini belirtti.

Tören, “Bes gün boyunca dolu dolu geçen etkinligimizin dördüncü ve besinci son gününde özel ve bir o kadar da anlamli bir filmi çocuklarimizla bulusturduk. Sehitlerimiz Eren Bülbül ve Astsubay Ferhat Gedik’in sehadetinin çocuklarimizin yüreginde manevi bir iz birakmasini amaçladik. Gerçek bir destani çocuklarimizin yüreklerine naksederek vatan millet ve bayrak askinin nasil bir kahramanlik öyküsüne dönüstügünü de görmelerini istedik. Bu vesile ile Kahraman sehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve saygiyla aniyorum. Her sey çocuklarimiz için. Onlara mutlu ve müreffeh bir gelecek hazirlamak için canla basla çalisirken hayatlarinin her dönemlerinde yanlarinda olmaya devam edecegiz. Etkinligimizi ilgileri cosku ve Sevinçleri ile bir Festivale dönüstüren çocuklarimiza ve kiymetli ailelerimize tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA