Baskan Güder, AK Parti Ilçe Teskilatiyla Iftarda Bulustu

Ramazan ayi boyunca toplumun tüm kesimleriyle iftar sofrasinda bulusan Malatya’nin Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, bu kez de Battalgazi Belediyesi Meclis üyeleri ve AK Parti Battalgazi Ilçe teskilatini iftarda konuk etti. Yogun ilginin oldugu iftar yemeginde birlik ve beraberlik mesaji verildi.

Baskan Güder, AK Parti Ilçe Teskilatiyla Iftarda Bulustu
Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Ramazan’in bereketi hep birlikte yasanir” diyerek, bu mübarek ay ile birlikte gelenek haline getirdigi iftar programlarini sürdürüyor. Toplumun tüm kesimleriyle iftar, teravih ve sahur programlarinda bir araya gelen Baskan Güder, bu kez de Battalgazi Belediyesi Meclis üyeleri ve AK Parti Battalgazi Ilçe teskilat üyelerini iftar sofrasinda konuk etti. Konuklara tek tek hos geldin diyen gecenin ev sahibi Baskan Güder, katilimcilarin ramazan-i seriflerini tebrik ederek, hayirla, saglikla, huzurla, esenlikle bayrama da kavusmayi temenni etti. Baskan Güder, iftar öncesi Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de 3 yillik zaman zarfinda hayata geçirilen ve geçirilmesi planlanan yatirimlar ve hizmetler hakkinda görsel sunum esliginde bilgiler aktardi. Battalgazi Belediyesi Hastane Cafe’de düzenlenen iftar programina; Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, AK Parti Malatya Il Kadin Kollari Baskani Özlem Pelitoglu, AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci, AK Parti Battalgazi Kadin Kollari Baskani Ebru Inanç, AK Parti Battalgazi Gençlik Kollari Baskani Harun Erdem, teskilat üyeleri ile birlikte Battalgazi Belediyesi Meclis üyeleri katildi.



“Rabbim birligimizi daim etsin”

Birlik ve beraberlik mesajlarinin verildigi programda konusan AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci, “Öncelikle bu Ramazan ayinda bizleri güzel iftar sofrasinda bir araya getiren ve bu güzel tesisi ilçemize kazandiran Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder’e tesekkürlerimi sunuyorum. Çok güzel bir tesis oldu. Vatandaslarimiza hayirli olsun. Rabbim birligimizi ve beraberligimizi bozmasin” seklinde konustu.



“Baskanimiza çok tesekkür ediyoruz”

Pandemi nedeniyle 2 yildir iftar sofralarinda bir araya gelemediklerini dile getiren AK Parti Il Kadin Kollari Baskani Özlem Pelitoglu, “Bugün bizleri bir araya getiren Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder’e tesekkür ediyorum. Birlik ve beraberligin yasandigi bu güzide günde baskanimiz bizleri iftar sofrasinda bulusturdu. Pandemi nedeniyle 2 yildir birlikte iftar yapamiyorduk. Çok sükür bu yil birlikte iftar açabildik. Rabbim hepimizi güzel günlere kavustursun. Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder’e de ilçeye yaptigi güzel hizmet ve yatirimlar için özellikle tesekkür ediyoruz. Güzel hizmet ve yatirimlar ilçemiz ile bulusturuluyor” ifadelerini kullandi.

“Ilçemize en güzel hizmetleri sunmak boynumuzun borcudur”

Iftar programinda teskilat ve meclis üyelerine hitap eden Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Ekmegimizi paylasip birlikte orucumuzu açmak adina bir araya geldik. Yapmis oldugumuz davete icabet ettiginiz için hepinize en kalbi duygularimla sükranlarimi sunuyorum. Bugün burada biz ev sahibi degiliz, sizler ev sahibisiniz. Bu hizmetler halkimizin destegiyle yapilan hizmetler. Bu yatirimlar sizin yatirimlariniz. Tüm vatandaslarimiz için bu hizmetleri yapiyoruz. Rabbim birligimizi ve beraberligimizi daim eylesin. Herkesin Ramazan ayini tebrik ediyorum. Battalgazi Belediyesi olarak imkanlarimiz dogrultusunda hizmeti vatandaslarimizin ayagina götürme için tüm imkanlarimizi seferber ettik, etmeye de devam edecegiz. Geçtigimiz günde bir programda IYI Parti Il Baskani Hakan bey, bizimle ilgili bir konusmasina denk geldim. Hizmet eden herkesin yaninda durduklarini ve Battalgazi Belediyesi’nin güzel hizmetler yaptigini belirtti.

Yaptigimiz hizmetler her kesimden takdir görüyor. Çevreyolu altinda baslatilan kentsel dönüsüm, Eskimalatya meydan projesi, Hasircilar yürüme alani park ve Sahil Projesi’nin tamamlanmasinin ilçemiz için yeterli olacagini ifade ediyorlar. Kendisine tesekkür ediyorum. Bizler ilçemize bu projeler az diyerek daha fazlasini üretmek için çalisiyoruz. Hizmetlerimizin birçok yerel yönetim tarafindan örnek alinmasinin temelinde, istisare kültürünü canli tutmamiz ve toplumun tüm kesimlerine kulak vermemiz vardir. Battalgazi’mize en iyi ve en güzel hizmetleri sunmak bizim boynumuzun borcudur. Battalgazimizde iz birakan çalismalara imza atiyoruz, atmaya da devam edecegiz. Içerisinde bulundugumuz Ramazan ayi sadece oruç tutma ayi degildir, paylasma ayidir. 2 yildir pandemi nedeniyle ara verdigimiz iftar bulusmalarimizi yeniden baslattik ve herkesimden vatandaslarimiz ile Sivili Toplum Kuruluslarimiz ile bir araya geliyoruz. Ramazani ilçemizdeki kardeslerimiz ile paylasiyoruz. Bu Ramazan ayinda Battalgazi Belediyesi olarak 3 bin civarinda gida paketi dagitiminin startini verdik ve dagitimlar sürüyor. Teskilat üyelerimize ve meclis üyelerimize tesekkürlerimizi sunuyoruz. Hepinizin ayaklarina saglik. Ailece ve sevdiklerinize daha nice ramazanlara ve bayramlara Rabbim ulastirsin” dedi.

Kaynak: İHA