AK Parti Teskilati Gençlerle Sahur Yapti

AK Parti MKYK Üyesi ve önceki dönem AK Parti Istanbul Milletvekili Metin Külünk, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal, Niyazi Günes, AK Parti Karabük Il Baskani Av. Ismail Altinöz ve AK Parti Karabük teskilati, ögrenciler ile bir araya gelerek sahur yapti.

AK Parti Teskilati Gençlerle Sahur Yapti
Sahurda ögrencilerle sohbet eden ve güncel konularla ilgili degerlendirmelerde bulunan AK Parti MKYK üyesi Külünk, dijital dünyanin, mavi vatan ve siber vatanin önemini vurguladi.

Türkiye’siz dünya düzeninin kurulamaz hale geldigini belirten Külünk, “Gençler yasadigimiz bu dönem çok önemli. Buldugumuz her vakti çok iyi degerlendirmeliyiz. Çok okuyun. Özellikle tarihi konularda çok fazla okuyarak, kendinizi gelistirin. Sizler gelecegin teminatisiniz. Yasadigimiz cografya konum olarak çok önemli. Stratejik bir noktadayiz. Geçmisten günümüze yasadiklarimizi düsünecek olursak bugün geldigimiz noktada çok güçlü bir lidere sahip oldugumuz için artik Allah’a hamdolsun Türkiyesiz dünya düzeni kurulamaz hale geldi” dedi.

Külünk, Türkiye’nin, son kale oldugunu ifade ederek, “Bu kadim cografyayi kaderine terk etmeyen, küllerinden yeniden dogmasini saglayan bir lider var basimizda hamdolsun. Onun 20 yilda ülkemize kazandirdigi kazanimlari muhafaza etmek için çok çalismaliyiz. Günümüz teknolojisini iyi okumaliyiz, iyi anlamaliyiz. Dijital dünyayi çok iyi anlamaliyiz. Hayatimiz üzerindeki etkisini dikkate alarak, ona göre davranmaliyiz” seklinde konustu.

Sahur programi sohbet ve soru-cevap seklinde devam etti. AK Parti teskilati gençlere yönelik faaliyetlerin devam edecegini belirtti.

Kaynak: İHA