Baskan Yardimcisi Yurt, Ögrencilerle Iftarda Bulustu

Kastamonu Belediyesi tarafindan düzenlenen iftar programinda Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Yurt, Ilahiyat Fakültesi ögrencileriyle birlikte oruç açti.

Baskan Yardimcisi Yurt, Ögrencilerle Iftarda Bulustu
Kastamonu Belediyesi’nin katkilariyla Kastamonu Üniversitesi Ilahiyat Fakültesi’nde ‘Gönül Sofrasi’ adi altinda iftar programi düzenlendi.

Mütevazi ve samimi bir ortamda gerçeklestirilen iftar programina Kastamonu Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Yurt, Il Müftüsü Mustafa Bilgiç, Ilahiyat Fakültesi Dekani Prof. Dr. Metin Yurdagür, ögretim görevlileri ve ögrenciler katildi.

Ilahiyat Fakültesi Dekani Prof. Dr. Metin Yurdagür, programin düzenlenmesinde emegi geçen herkese tesekkür etti.

Kastamonu Üniversitesi’nin ve ögrencilerin daima yanlarinda olduklarini ve olacaklarini ifade eden Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Yurt ise, “Belediye Baskanimiz Sayin Galip Vidinlioglu önceden belirlenmis programindan ötürü bu aksam aramizda olamadi. Tüm ögrencilerimize ve kiymetli egitimcilerimize selamlarini iletti. Kastamonu Belediyesi daima sizlerin yaninda olacak. Sehrimizi el birligiyle omuz omuza daha güzel günlere tasiyacagiz. Rabbim böyle mübarek bir ayda yaptigimiz tüm ibadetleri kabul buyursun insallah” dedi.

Konusmalarin ardindan Il Müftüsü Mustafa Bilgiç, ögrencilerin basarili bir dönem geçirmesi adina dua etti. Ögrenciler kendileri için düzenlenen iftar programi dolayisiyla emegi geçenlere tesekkür etti.
Kaynak: İHA