Kastamonu'da 2 Bin Kisilik Iftar Sofrasi Kuruldu

Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde düzenlenen iftar programinda 2 bin kisi birlikte orucunu açti.

Kastamonu'da 2 Bin Kisilik Iftar Sofrasi Kuruldu
Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde 2 bin kisilik iftar sofrasi kuruldu. Bu çerçevede Devrekani Belediyesi, Devrekani Kaymakamligi tarafindan Kapali Spor Salonunda düzenlenen iftar programina Devrekani Kaymakami Ahmet Coskun, Devrekani Belediye Baskani Engin Altikulaç, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Oguz Findikoglu, ilçe belediye baskanlari ve kaymakamlar, belediye baskan yardimcilari, meclis üyeleri ve muhtarlar ile çok sayida vatandas katildi.

Görevli personele yardim eden Baskan Engin Altikulaç, vatandaslara kendi elleriyle iftar yemegi dagitti.

Vatandaslari da spor salonunun girisinde karsilayan Baskan Altikulaç, ayrica masalari da ziyaret ederek iftara gelen davetlilerle tek tek ilgilendi. Iftar öncesindeki Kur’an-i Kerim tilavetinin ardindan dua edildi.

Iftar sonrasinda konusan Devrekani Kaymakami Ahmet Coskun, “Herkesin bildigi üzere Ramazan ayi birlik, beraberlik ve kardes ayidir. Rabbim bizleri bu ayin feyzinden, bereketinden, bollugundan faydalanabilmeyi nasip eylesin insallah. Ben, hepinize iftarimiza tesriflerinizden dolayi sükranlarimi sunuyorum. Göreve basladigimiz günden bu yana bizleri güzel isler yapabilme adina gayretimizi ve motivasyonumuzu arttiran kiymetli Devrekanili hemsehrilerimize, Kastamonu halkina ve mesai arkadaslarimiza sükranlarimizi sunuyoruz” dedi.

Devrekani Belediye Baskani Engin Altikulaç ise, “Bu aksamki iftar soframiza uzaktan ya da yakindan istirak eden saygideger misafirlerimiz. Hepiniz hos geldiniz. Kiymetli misafirlerimiz, bilindigi üzere 2 yildan beri korona virüs enfeksiyonundan dolayi buna benzer etkinlikleri yapamiyorduk. Gerçekten su anki tabloyu gördügümüzde de bu ortamlari ne kadar özledigimizi görmüs oluyoruz. Rabbim, su mübarek günlerin yüzü hürmetine beraberligimizi, birligimizi ve dirligimizi muhafaza eylesin. Tüm misafirlerimizi katilimlarindan ötürü tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA