Fatih Erkoç, Denizlililere Unutulmaz Bir Gece Yasatti

Denizli Büyüksehir Belediyesinin Ramazan etkinliklerine konuk olan Türk müziginin usta ve sevilen ismi Fatih Erkoç, Denizlililerle bulustu. Binlerce vatandasin katildigi konserde usta sanatçi Fatih Erkoç, Denizlililere unutulmaz bir aksam yasatti.

Fatih Erkoç, Denizlililere Unutulmaz Bir Gece Yasatti


Denizli Büyüksehir Belediyesinin ramazan ayina özel hazirladigi programlar tüm hiziyla devam ederken, dün aksam Türk Müziginin usta ve sevilen ismi Fatih Erkoç Büyüksehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde Denizlililerle bulustu. Programa Denizli Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Serhat Akbulut, Kültür ve Sosyal Isler Daire Baskani Hüdaverdi Otakli, davetliler ve çok sayida vatandas katildi.

Vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi konser öncesi, ramazan ayina özel Büyüksehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde palyaçolar çocuklara özel boyama yaparken, atesbaz gösterileri ve uzun boyu ile dikkat çeken tahta bacakli animatör Denizlililerin yogun ilgisi ile karsilasti.

Fatih Erkoç’tan essiz bir müzik ziyafeti

Vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi konserde sahne alan usta sanatçi Fatih Erkoç programa katilanlara unutulmaz bir müzik ziyafeti yasatti. Gecede Türk müziginin efsane ismi Fatih Erkoç en güzel parçalarini Denizlililer için söylerken, vatandaslar da sanatçinin tüm sarkilarina hep bir agizdan cosku içerisinde eslik etti. Konsere katilanlarin unutulmaz bir gece yasadigi programin sonunda Denizli Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Serhat Akbulut, sevilen sanatçi Fatih Erkoç’a tesekkür ederek, Denizli’nin simgesi horoz figürlü bir kaide verdi.
Kaynak: İHA