Baskentte Ucuzluk Izdihami

Ankara’nin Keçiören ilçesinde açilisa özel indirim yapan magazada indirimli telefon için siraya giren yüzlerce vatandas izdihama neden olurken adeta birbirlerini ezdiler.

Baskentte Ucuzluk Izdihami
Ankara’nin Keçiören ilçesine bagli Ufuktepe mahallesinde ev esyalari ve elektronik esya üzerine faaliyetlere baslayan magazada izdiham yasandi. Açilisa özel kampanya olarak indirim yapan magazanin önünde sahurdan beri kalabalik olusturmaya baslayan vatandaslar, kapilarin açilmasiyla birlikte ürünlere hücum etti. Piyasada hali hazirda yaklasik 12 bin liraya satilan telefonu 9 bin liraya alabilmek için yarisan vatandaslar, ucuz telefonu alabilmek için adeta birbirleriyle kavga ettiler.

“Sinirli sayidaki telefon için birbirleriyle kavga ettiler”

Magaza, kapilarini açmasiyla beraber isyeri önünde bekleyen müsteriler içeriye akin etti. Açilisa özel sinirli sayida satilacak olan marka telefonu almak isteyen müsteriler, magazaya ilk girebilmek için birbirlerini ezdiler. Izdiham yasanan kapida birbirlerini ezerek içeriye girebilenler, sinirli sayidaki telefonun sahibi olabilmek için birbirleriyle kavga ettiler.

“Bir buçuk gündür hiç uyumadim”

Sinirli sayidaki telefonu alabilmek için bir buçuk gündür uyumadigini belirten Feyyaz Ünalan, “Su anda çok mutluyum. Zaten bir gün boyunca beklemistim. Bunca emegim bosuna gitmedi en azindan onu görmüs oldum. Emegi geçen tüm herkese tesekkürlerimi sunuyorum. Çok mutlu ettiler beni, en büyük hayalimdi zaten. O da bugün bana geldi, emegim bosa gitmedi. Bir buçuk gündür hiç uyumadim, bekliyordum o da bana denk geldi. Çok mutluyum, çok seviniyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA