AK Parti'nin Iftarina Yogun Katilim

AK Parti Selendi Ilçe Yönetim Kurulu tarafindan Demokrasi Meydaninda verilen iftara yogun katilim oldu. Iftarda konusan AK Parti Manisa Milletvekili Ismail Bilen, Türkiye’nin artik dünyada süper güçleri bile bir araya getiren bir ülke haline geldigini söyledi.

AK Parti'nin Iftarina Yogun Katilim
Selendi Demokrasi Meydani’nda ezan sesiyle birlikte oruçlarini açan vatandaslar iftari düzenleyen teskilat mensuplarina tesekkür etti. Yemegin ardindan AK Parti Selendi Ilçe Baskani Seref Kaçar, ilçeye yapilan yatirimlardan bahsederek, "Ilçemize iki bin kisilik cirit sahasi, yari olimpik yüzme havuzu, kapali spor salonu, hali sahalar, depremden dolayi yikilan Rahmanlar okulunun yapimi ve buna benzer bir çok hizmetler yaptik. Yapilacak daha çok hizmetlerimiz olacak yeterki sizler bizlere güç vermeye, destek olamaya devam edin. Bizler sizler için variz." dedi.

AK Parti Manisa Il Baskani Salih Hizli’nin ve MHP’li Belediye Baskani Nurullah Savas’in konusmasinin ardindan söz alan AK Parti Manisa Milletvekili Ismail Bilen, "Selendi’ye ilk geldigimizde üzülürdüm ilçe olmasina ragmen köy hüviyetinde bir beldemiz gibiydi, biz geldikten sonra belediye baskanimizla birlikte bir çok hizmetleri yaptik. Selendi’ye bunlari kazandirirken de Türkiye’nin tam bagimsizlik yolunda da yerli ve milli sanayimiz güçlendirdik, disa bagimli olan savunma sanayimizde de basarili olduk. Selendi’mizden ve Manisa’mizdan hizmetler verdik üretimler yaptik. 2 yil boyunca pandemi nedeniyle bütün dünya içine kapanirken biz ülke olarak üretim yapan, ihracat yapan yildizi parlayan bir ülke haline geldik. Biz bunlari cumhurbaskanimizin liderliginde ve Cumhur Ittifakinin destegiyle basardik. Bizlerin bu birlikteligini bozmak isteyenler var, bu birlikteligimiz çekemeyenler var. Istikrarimizi bozmaya çalisanlara inat üretmeye ve çalismaya devam ettik, etmeye de devam edecegiz. Sizlere minnettariz. 20 yildir sizlerin destegiyle hizmet ediyoruz. Millete efendi olmaya gelmedik, millete hizmet etmeye geldik. Siz emin olun siz rahat olun. 2023 yilinda Sayin Cumhurbaskanimiz seçtigimizde hem dünyanin hem bölgenin küresel aktörlerinden biri olacagiz. Artik dünyada süper güçleri bile bir araya getiren ülke haline geldik." diye konustu.

Konusmalarin ardindan Belediye Baskani Nurullah Savas’i makaminda ziyaret eden Milletvekili Ismail Bilen, Il Baskani Salih Hizli ve beraberindekiler daha sonra mahalle muhtarlariyla da bir araya gelerek istisarelerde bulunduktan sonra ilçeden ayrildi.

Cumhurbaskani sevgisi

AK Parti Selendi Ilçe Teskilati tarafindan düzenlenen iftara katilan 7 çocuk annesi, yürüme zorlugu çeken 80 yasindaki Ayse Karagöz’ü görerek yanina giden AK Parti Manisa Milletvekili Ismail Bilen yasli kadina sarilarak bir süre sohbet etti. Ayse Karagöz, "Ben sizlerin hatiri için buradayim. Recep Tayyip Erdogan için buradayim. Ona minnetariz. Rabbim onu basimizdan eksik etmesin. Onun sayesinde rahat ve huzur içinde yasiyoruz. Ayagim sakat sakat buraya geldim. Burasi bana huzur veriyor, güven veriyor, sizleri çok seviyoruz. Rabbim sizlerin yardimcisi olsun." dedi.

Iftar programina AK Parti Manisa Milletvekili Ismail Bilen, AK Parti Manisa Il Baskani Salih Hizli, Kadin Kollari Manisa Il Baskani Aynil Yavas, Selendi Belediye Baskani Nurullah Savas, Belediye eski baskani Mürsel Uçan, Belediye Baskan Yardimcisi Askin Akkoç, AK Parti Selendi Ilçe Baskani Seref Kaçar, MHP Selendi Ilçe Baskani Mehmet Karabulut, AK Parti Selendi Ilçe Kadin Kollari Baskani Ayse Tokkas, MHP Selendi Kadin Kollari Baskani Adile Akçan, sivil toplum kuruluslarinin baskanlari, muhtarlar, partililer ve çok sayida vatandas katildi.

Kaynak: İHA