Vali Elban Polislerle Iftarda Bulustu

Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, Sehit Mustafa Sari Polis Merkezi Amirliginde görevli polislerle iftarda bir araya geldi.

Vali Elban Polislerle Iftarda Bulustu
Polis merkezi amirliginde düzenlenen iftar programinda konusan Vali Elban, sosyal hukuk devleti çerçevesinde, temel hak ve özgürlüklerin korunmasi, toplumsal yasamin esenlik içerisinde düzenli bir sekilde sürdürülmesi amaciyla gece-gündüz ayrimi gözetmeden görev yapan polislerin oldukça güç ve önemli bir sorumlulugu üstlendigini ifade etti.

Üstün gayretlerle çalisarak Adana’nin huzurlu ve güvenli bir sehir olmasina büyük katkilari olan tüm polislere basarili görevler temennisinde bulunan Vali Elban, “Polislerimiz sadece verdikleri güvenlik hizmetiyle degil pandemi sürecindeki fedakar çalismalari ve üstlendikleri sosyal sorumluluk projeleri ile birçok alanda ilimizde önemli islere imza atmislardir. Geçmiste oldugu gibi bundan sonra da polislerimizin ayni dogrultuda yine ayni azim, kararlilik ve yüksek vazife suuru ile çalismalarina devam edecegine yürekten inaniyorum” dedi.

Iftara, Il Emniyet Müdürü Dogan Inci de katildi.

Kaynak: İHA