Baskan Sürekli, Gençlerle Bulustu

AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli, Izmir Ekonomi Üniversitesi Siyaset Platformu Kulübü üyeleri ile iftarda bulustu. Iftarin ardindan yapilan sohbette bu kez Baskan Sürekli sordu, gençler yanitladi. Sürekli ayrica Buca Hasan Aga Bahçesi’nde kurulan Ramazan çadirina giderek gençlerle sohbet edip langirt oynadi.

Baskan Sürekli, Gençlerle Bulustu
AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli, daha önce bir araya geldigi Izmir Ekonomi Üniversitesi Siyaset Platformu Kulübü üyeleri ile bu kez iftarda bulustu. Gençligin umut dolu ve ayaklari yere basan önerilerinden duydugu memnuniyeti dile getiren Sürekli, “Genç beyinlerin beyin firtinasi yapmasi önemli. Rusya-Ukrayna Savasi’nda ülkemizin, Cumhurbaskanimizin barisçil yaklasimini desteklediklerini gördüm. Her birinin uluslararasi iliskiler ve Türkiye’nin degisen dünya düzenindeki yerine, rolüne iliskin fikirleri var. Mazlumdan yana, haktan ve haklidan yana bir duruslari var. Bu, gelecege dair ümidimizi artiriyor. Ekonomik olarak içinden geçilen sürecin farkinda olmakla birlikte çözüm önerileri var ve en önemlisi tedbirler konusunda Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a güven duyuyorlar. Üretim ve istihdam politikalarinin gelistirilmesine yönelik önerileri oldukça yerinde. Zaten AK Parti, çagin ve sartlarin gerektirdigi plan ve programlari uygulama konusunda her zaman örnek bir tutum sergilemistir" diye konustu.



"Kültür merkezleri artacak"

AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli sahur öncesi programinda da AK Parti Izmir Il Gençlik Kollari Baskanliginin Buca Hasan Aga Bahçesi’nde kurdugu Ramazan çadirina konuk oldu. Iftardan sonra gençlerin çesitli etkinliklerle vakit geçirmesi için olusturulan alanin ilk gününde onlari yalniz birakmayan Baskan Sürekli, onlarla ates basinda sohbet ederek yaptiklari müzige eslik etti ve langirt oynadi. Sürekli, Izmir’deki gençlik ve kültür ve merkezlerinin artirilacagi müjdesini de verdi. Sürekli, konuya iliskin su bilgileri verdi: “Gençlik ve Spor Bakanimiz Izmir’deydi. Bu meseleyi kendisiyle konustuk. Karsiyaka eski istasyonu kafeye çevrilmis. Oranin gençlik merkezi olmasi için özel bir çalisma yapiliyor. Eski Tekel Fabrikasi projesini zaten biliyorsunuz. Izmir’in farkli noktalarina gençlik merkezi yapilmasi için arayisimiz devam ediyor. Izmir’deki belediyelerin bu alandaki sorumlulugu ve vaatleri büyük, ancak bu konuda da sözleri havada kaldi. Ama biz onlarin yapip yapmamasina bakmayacagiz. Ayni eksiklik kongre merkezi için de geçerli. CHP’li büyüksehir ve ilçe belediyelerinin harekete geçmesi gerekiyor ama biz bu konuda lokomotif olmaya kararliyiz. Bakanligimizin gençlerimiz için projeleri ve bütçesi mevcut. Izmirli gençlerimizin de bundan yararlanmasi için elimizden geleni yapiyoruz.”

"Ögrenci topluluklarini önemsiyoruz"

AK Parti Izmir Il Baskani Recep Tayyip Taslak ise bu bulusmalarin devam edecegini belirterek “Özellikle üniversitelerimizdeki ögrenci topluluklarimizi önemsiyoruz. Çünkü bizlerin bu dönemlerde, bu platformlardaki üretimimizin daha sonra is ve sosyal hayatimiza katkisi büyük. Baskanimiz da genç kesimle siklikla bir araya gelerek bilgi ve birikimini aktaran, bizlerin sesine kiymet veren bir büyügümüz. Üniversitelerdeki bu gibi platformlarin konugu olurken, zaman zaman da onlara ev sahipligi yapiyor, sorularini yanitliyor. Bugün gençlere sorulari kendisi sordu. Arkadaslarimiz da Güçlü Türkiye’nin güçlü gençligi olduklarini gösterdi. Ekonomi Üniversitesi Siyaset Platformu üyeleri ile daha önce de bir araya gelmistik. Bu bulusmalarimiz diger üniversitelerimizde de devam edecek. Buca Hasan Aga Bahçesi’nde kurdugumuz Ramazan çadiri da tüm arkadaslarimiza açik. Satranç, playstation, langirt gibi zaman geçirebilecekleri bir alan olusturmaya çalistik. Biz de buradayiz ve herkesi bekliyoruz. Diger ilçelerimizde de bu çadirlari kurmaya baslayacagiz" sözlerine yer verdi.
Kaynak: İHA