Haftalik Degerlendirme Toplantisi Yapildi

Karabük Milli Egitim Müdürü Nevzat Akbas, gerçeklestirilen haftalik degerlendirme toplantisinda yapilacak çalismalar hakkinda bilgi aldi.

Haftalik Degerlendirme Toplantisi Yapildi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami törenleri, toplantida alinan kararlarin hassasiyetle takip edilmesi, okullarda uygulamalarin yerinde incelenmesi ve çalismalarin rapor haline getirilmesi noktasinda yöneticilere talimatlar veren Akbas, toplanti hakkinda genel degerlendirmelerde bulundu. Son zamanlarda kent genelinde ulusal ve uluslararasi sosyal, kültürel ve sportif yarismalarda sampiyonluklarin ve yüksek derecelerin geldigini belirten Akbas, ögrencilerin çok yönlü gelismesi noktasinda çalismalarin basarili bir sekilde devam ettigini ifade etti.

Ramazan ayinda pansiyonda kalan ögrenciler ile birlikte iftar yaptiklarini kaydeden Akbas, ögrenciler ile keyifli sohbet ortamlarinin olusturuldugunu, onlarin talep ve sorunlarinin dinledigini aktararak, pansiyonlarda her seyin yolunda gittigini görmekten mutluluk duydugunu, iftar programlari ve pansiyon ziyaretlerinin devam edecegini kaydetti.

Bakanligimizin temel egitimde 10 bin okul ve çevre dostu bin okul gibi üst politika projelerinin kentte gerçeklestirmede istikrarli bir sekilde devam edildiginin altini çizen Akbas, projeler bünyesinde okul idarecileri ve ögretmenlerine yönelik bilgilendirme toplantilarinin gerçeklestirildigini söyledi.

Kaynak: İHA