Çocuklar Için Sinema Günleri Basladi

Ordu’nun Altinordu Belediyesi, çocuklar için sinema günleri etkinliklerini baslatti.

Çocuklar Için Sinema Günleri Basladi
Ara tatilde çocuklari dinlendirmek, eglendirmek ve ayni zamanda Ramazan sevincini onlara da yasatmak için Altinordu Belediyesi’nin trafik egitim parkinda çocuklara özel düzenlenen sinema günleri etkinligi basladi.

Ramazan ayina uygun sekilde hazirlanan parkta seans baslamadan önce geleneksel "Hacivat-Karagöz" gösterisi ile stres atan çocuklar, ardindan kendilerine ikram edilen patlamis misir ve elma suyu esliginde sinemada film keyfi ile gönüllerince eglendiler. Her gün ayni yerde saat 13.30’da baslayacak sinema günleri etkinligi 17 Nisan Pazar günü sona erecek.

Altinordu Belediye Baskani Askin Tören, çocuklarin kendilerini özel hissettirecek etkinlikler ve aktivitelere önem verdiklerini belirterek, “Altinordu ailesi olarak paylasma ve dayanisma ile hep birlikte yasadigimiz Ramazan ayi coskusuna en degerli varliklarimiz olan çocuklarimizi da ortak etmek istedik. Her kesime hitap eden ve bir arada olma günlerine dönüstürdügümüz kültürel ve sanatsal etkinliklerimiz devam edecek" seklinde konustu.

Altinordu Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinliklerini çok begendiklerini söyleyen aileler ve çocuklar ise tesekkürlerini ilettiler.
Kaynak: İHA