Vali Bilmez Ve Esinden Anlamli Iftar

Van Valisi Mehmet Emin Bilmez ve esi Meral Bilmez, Çocuk Destek Merkezi’ndeki (ÇODEM) çocuklarla iftarda bir araya geldi.

Vali Bilmez Ve Esinden Anlamli Iftar
Vali Mehmet Emin Bilmez ve esi Meral Bilmez, Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügüne bagli Van Gölü Çocuk Destek Merkezi Müdürlügünde aralarinda yabancilarin da bulundugu korunma altindaki çocuklarla iftar yemeginde bir araya geldi. Büyüksehir Belediyesi Sosyal Tesislerindeki iftarda, Vali Bilmez ve esi Meral Bilmez, çocuklarla yakindan ilgilenerek bol bol sohbet etti.

18 yasini tamamladiktan sonra kurumdan ayrilacak olan çocuklar ile yapilan bu anlamli programda, Vali Mehmet Emin Bilmez ve esi Meral Bilmez’e, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Hüseyin Bekmez’in esi Bilgin Bekmez, Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Tarik Kusman, Van Il Göç Müdürü Cuma Omurca, Siginmacilar ve Göçmenlerle Dayanisma Dernegi (ASAM) Van Temsilcisi ve ayni zamanda UNICEF Van Temsilcisi Avukat Necat Gülmez, Van Gölü Çocuk Destek Merkezi Müdürü Murat Hasanoglu, bazi kurum ve STK temsilcileri eslik etti.
Kaynak: İHA