Ihtiyaç Sahiplerine Gida Yardimi

Sungurlu Belediye Baskani Abdulkadir Sahiner’in öncülügünde baslatilan gida yardimi kampanyasinda toplanan malzemeler ihtiyaç sahibi ailelere ulasiyor.

Ihtiyaç Sahiplerine Gida Yardimi
Baskan Sahiner tarafindan verilen talimatla olusturulan ekipler, Baskan Yardimcilari Bahri Sezen ve Mükremin Dagasan’in koordinatörlügünde tespit edilen aileleri evlerinde ziyaret ederek gida posetlerini teslim ediyor. Yogun bir çalisma temposu ile çalisan ekipler, mahalle bazinda çalismalarini sürdürerek ihtiyaç sahibi tüm ailelere ulasmayi hedefliyor.

Yardim kampanyasina destek vererek aileleri sevindirmeye vesile olan hayirseverlere tesekkür eden Baskan Sahiner "Sungurlu belediyesi olarak her zaman sorumluklarimizin bilincinde çalismalar yaptik. Mübarek ramazan ayindan önce baslatmis oldugumuz yardimlarin dagitmaya devam ediyoruz. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen hemsehrilerime tesekkür ederim. Allah hepsinden razi olsun. Sungurlu olarak her zaman ki gibi birlik ve beraberligimizi korumayi basariyoruz. Allah birligimizi bozmasin" dedi.

Kaynak: İHA