Baskan Sekmen Karaçoban'a Çikarma Yapti

Erzurum Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Sekmen, Erzurum’un Karaçoban ilçesine çikarma yapti.

Baskan Sekmen Karaçoban'a Çikarma Yapti
Baskan Sekmen, ilk olarak AK Parti Karaçoban Ilçe Baskani Murat Derdiyok ve meclis üyeleriyle birlikte yerlesim yerindeki esnafi gezerek, bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Baskan Sekmen daha sonra Karaçoban Kaymakami Ibrahim Gültekin ile birlikte ilçede görev yapan muhtarlarla birlik sofrasinda bulustu. Sekmen, teravih namazi sonrasi da ilçe sakinleriyle çay sohbetlerinde bir araya geldi.

Konuyla ilgili degerlendirmede bulunan Baskan Sekmen, “Karaçobanli kardeslerimle, esnafimizla, hemsehrilerimizle, muhtarlarimizla birlik sofrasinda bulustuk. Demli çaylarin etrafinda, yüreklere dokunan sohbetlerle bir araya geldik” dedi.

Ilçe gezilerinde sorunlarin da tespit edildigini ifade eden Baskan Sekmen, “Diger ilçelerimizde oldugu gibi Karaçoban’da da 8 yilda alt ve üstyapi hizmetlerinde önemli yatirimlara imza attik. Bu yil hayata geçecek olan projelerimizi Karaçobanli kardeslerime anlattim. Bu sene de gerek kent merkezimiz gerekse de ilçelerimizde hummali bir çalisma dönemi geçirecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA