Baskan Uysal, Muratpasalilarla Iftarda Bulustu

Muratpasa Belediye Baskani Ümit Uysal, Konuksever Mahallesi’nde düzenlenen iftarda “Bizim sehrimizi sehir yapan aramizdaki ask, aramizda ki sevgidir” dedi.

Baskan Uysal, Muratpasalilarla Iftarda Bulustu
Muratpasa Belediyesi Ramazan ayinda, geleneksel hale gelen mahalle iftarlarina devam ediyor. Ramazan ayinin 10’uncu gününde Konuksever Mahallesi’nde kapali pazar yerinde düzenlenen iftarda mahalle sakinleri bir araya geldi. Iftara vatandaslarin yani sira Baskan Ümit Uysal, esi Ümran Uysal, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluslarinin yöneticileri katildi.

Çocuklarin ezan saatini palyaço gösterileriyle eglenerek bekledigi iftarda Baskan Uysal ve esi Ümran Uysal da mahallelilerle siraya girdi, yemeklerini aldi ve iftar saatini beklemeye basladi.

Ezanin okunmasiyla birlikte Muratpasa Belediyesi’nin iftar sofrasinda yüzlerce kisi orucunu açti.

Iftarin ardindan Baskan Uysal, yaptigi konusmada “Bir sehir ayni sofraya oturabiliyor mu, bir sehir tasada ve kivançta beraber mi, ruhu var mi, insanlarin bir birine gönlü var mi? Bir sehri sehir yapan iste bu. Bizim sehrimizi sehir yapan aramizda ki ask, aramizda ki sevgidir. Gerisi de bostur” ifadelerine yer verdi. Baskan Uysal’in konusmasinin ardindan Konuksever’de iftar gecesi çocuklar için Hacivat - Karagöz gösterisiyle sona erdi.
Kaynak: İHA