Baskan Asgin, Birim Müdürleri Ile Iftar Bulustu

Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, belediye birim müdürleriyle iftarda bir araya geldi.

Baskan Asgin, Birim Müdürleri Ile Iftar Bulustu
Park Bahçeler Müdürlügünde Baskan Yardimcilarinin da hazir bulundugu iftar sonrasi müdürlerle degerlendirme toplantisi yapan Asgin, göreve geldikleri günden beri çok önemli isler yaptiklarini belirterek gayretleri için müdürlere tesekkür etti.

Gönüllere girmenin yaptiklari isi en iyi sekilde yaparak mümkün oldugunun altini çizen Baskan Asgin “3 yil içerisinde çok önemli isler yaptik. Tüm birim müdürlerimize ayri ayri tesekkür ediyorum. Büyük bir gayretle, özveriyle çalisiyorsunuz. Gayretleriniz, yaptiginiz isler herseyin ötesinde. Daha güzelini, daha iyisini yapacak güç ve kabiliyetteyiz. Çorum’umuz her seyin en güzelini hak ediyor.” dedi.

Baskan yardimcilari, birim müdürleri ve tüm personelin büyük bir uyum içerisinde çalistigini dile getiren Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, birim müdürlerini vatandasa yönelik davranislar konusunda da hatirlatmalarda bulundu. Vatandaslarin dertleriyle dertlenmeleri, sevinçleriyle sevinmeleri gerektigi kaydeden Baskan Asgin, “Tevazu, samimiyet ve gayretle uyum içerisinde çalisiyoruz. Mevcut durumumuzu her geçen gün daha da güçlendiriyoruz. Bütçe imkanlarimiz çerçevesinde en iyi, en güzel hizmetleri vermeye gayret ediyoruz.” diye konustu.

Kaynak: İHA