Milletvekilinden Anlamli Iftar

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen dogup büyüdügü Elmasbahçeler Mahallesi’nde baslattigi sokak iftari programini bu sene de gerçeklestirdi. Mehter marsi esligindeki programda 1200 kisi birlik beraberlik mesaji verdi. Iftara yurtdisindan misafirler de katildi.

Milletvekilinden Anlamli Iftar
Geçen sene pandemi sartlari sebebiyle gerçeklestirilemeyen sokak iftarina bu sene katilim çok yogundu.

Milletvekili Refik Özen; artik geleneksellesen ve her sene katilimin daha da arttigi iftar programinda dogup büyüdügü mahalleden kopmadigini ve mahallelinin gönlünde her daim yeri oldugunu ifade etti.

Iftardan önce mehteran takiminin konseriyle de mahallede adeta unutulmaz bir gün yasandi.

Iftardan önce kisa bir konusmayla iftara katilanlara seslenen Milletvekili Refik Özen; “Ben bu mahallede dogdum, çocuklugumda bu sokaklarda top oynadim, gençlik yillarimi burada geçirdim, simdi tekrar burada sizlerle birlikte olmaktan ve senelerce muhabbetim olan dostlarimla bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

Iftar programina AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, Kosova Mamusa Belediye Baskani Abdülhadi Krasic, önceki dönem Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Recep Altepe, önceki dönem Yildirim Belediye Baskani Cüneyt Karlik ve Osmangazi Belediye Baskan Yardimcisi Beytullah Seferler de katilim sagladi.
Kaynak: İHA