Baskan Eroglu'dan Çözüm Odakli Çalisma

Tokat Belediye Baskani Eyüp Eroglu, vatandaslarin taleplerinin her zaman öncelikli oldugunu belirterek, “Bizim görevimiz halkimiza gönülden hizmet etmektir” dedi.

Baskan Eroglu'dan Çözüm Odakli Çalisma
Tokat Belediye Baskani Eyüp Eroglu, Erenler Mahallesi 3. sokakta mahalle sakinlerini ziyaret ederek sohbet etti. Mahalle sakinlerinin dogalgaz gelmesi için çalisma baslatilmasini taleplerine kayitsiz kalmayan Baskan Eroglu, firmasi yetkilisini telefonla arayarak bilgi aldi. Baskan Eroglu, dogalgaz planlanmasina bölgenin dahil edilmesini istedi.

Vatandaslarin taleplerinin her zaman öncelikli oldugunu belirten Baskan Eroglu; “Ramazan ayinda mahallelerimizi ziyaret etmeye, iftar vaktini bekleyen vatandaslarimizla hasbihal etmeye devam ediyoruz. Bugün Erenler Mahallesi’ndeyiz. Iftari bekleyen çocuklarimizin nesesine eslik ettik. Büyüklerimizi, hasta ve yaslilarimizi ziyaret ederek dualarini aldik. Mahalle ziyaretimiz sirasinda Kadriye Bakan teyzemizin istegini dinledik ve konuyla ilgili dogalgaz firma yetkilisinden bilgi aldik. Bizim görevimiz halkimiza gönülden hizmet etmektir. Insallah daha güzel bir Tokat’i insa etmeye, gönüller almaya devam edecegiz. Bizlere kapilarini ve gönüllerini açan bütün hemsehrilerimize tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA