Tatvan'da Abdurrahman Önül Konseri

Bitlis’in Tatvan Belediyesi tarafindan "Tatvan Ramazanda Bir Baska Güzel" programi çerçevesinde Abdurrahman Önül konseri düzenlendi.

Tatvan'da Abdurrahman Önül Konseri
Tatvan Belediyesi Kongre salonunda düzenlenen ilahi konserine vatandaslar yogun ilgi gösterdi. "Tatvan Ramazanda Bir Baska Güzel" programi dahilinde düzenlenen konserde, sevilen ilahi sanatçisi Abdurrahman Önül, begenilen ilahi parçalari seslendirerek Tatvanlilara unutulmaz anlar yasatti. Semazen gösterileri ile renkli görüntülerin olustugu konsere ebeveynleri ile gelen çocuklar için ise Hacivat-Karagöz ve çesitli etkinlikleri düzenlenerek pamuk sekeri ikram edildi.

Katilimcilardan 3 yasindaki minik Yusuf Ensar’in ilahi okumasi dinleyiciler tarafindan begeni aldigi gecede, Tatvan Belediye Baskani Mehmet Emin Geylani Ilahi sanatçisi Abdurrahman Önül’e tablo hediye etti. Etkinlikte kisa bir konusma yapan Tatvan Belediye Baskani Mehmet Emin Geylan, "Bu yil Ramazan etkinliklerimizin ilkini düzenledik. Vatandaslarimizin etkinliklerimize yogun ilgisi bizleri mutlu ediyor. Ramazan boyunca 3 programimiz daha olacak. Ilahi konserimize katilim saglayan tüm hemsehrilerimize tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA