Okulda 'Koridor Kütüphanesi'

Balikesir’in Bandirma ilçesinde ilkokulun koridorlari kütüphaneye dönüstü.

Okulda 'Koridor Kütüphanesi'
Toplumsal duyarliligi olan bireyler kazandirmak amaciyla Sehit Süleymanbey Ilkokulun koridorlarinda kütüphane olusturuldu. Okulda okuyan ögrenciler Basariyi Izleme ve Gelistirme Projesi(BIGEP) projesi dahilinde Bandirma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar Ögretmeni Münevver Bülbül, Okul Aile Birligi Ayfer Sanli ve Asude Yolyapan’in Sehit Süleyman Bey Ilkokulu’nun koridor kütüphanesi için gönüllü olarak gerçeklestirdikleri duvar boyama çalismasi tamamlandi. Görseler seçilerek akrilik boya ile yapilan çalisma 3 haftaya tamamlandi.

Sehit Süleyman Bey Ilkokulu Müdür Yardimcisi Özlem Kolay konu ile ilgili bilgilendirmelerde bulunarak, "Basariyi Izleme ve Gelistirme Projesi(BIGEP) projesi dahilinde Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in esi Sayin Emine Erdogan’in himayesinde yürütülen, Kütüphanesiz Okul Kalmasin Projesi dahilinde çalismalarimiz Sayin Valimiz Hasan Sildak, Sayin Kaymakamimiz Engin Aksakal ve Sayin Ilçe Milli Egitim Müdürümüz Mutlu Aslan’in destekleriyle devam ediyor. Ayni zamanda velimiz olan Münevver Bülbül’e baslattigimiz çalismamiza olan desteklerinden dolayi çok tesekkür ediyorum. Sayesinde ögrencilerimiz keyifli vakit geçirecekler. Bir okulun kütüphanesi nasil güzel hale getirilir görmüs bulunmaktayiz,” dedi.

Bandirma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar Ögretmeni Münevver Bülbül “Boyalarimizi, firçalarimizi aldik ve hemen çalismaya basladik. Ayfer Sanli ve Asude Yolyapan ile birlikte ise koyulduk. Çalismamiz 3 hafta sürdü ve artik bitiyor. Güzel bir doga konsepti olusturduk. Verdigimiz emegin karsiligini, ögrencilerimizin mutluluguyla görmek bizleri de çok mutlu ediyor” dedi.

Kaynak: İHA