AK Parti'den '2002'Den 2022'Ye Vefa' Iftari
AK Parti Alaca Ilçe Baskanligi tarafindan düzenlenen iftar programinda AK Parti Çorum milletvekilleri, AK Parti Çorum Il Baskani Yusuf Ahlatci, partililer vatandaslarla bir araya geldi.

AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Oguzhan Kaya, AK Parti Çorum Il Baskani Yusuf Ahlatci iftar programi öncesi partililer ve vatandaslarla bir araya gelerek sohbet etti. AK Parti’nin milletin bagrindan çikmis ve bugüne kadar gücünü hep milletten almis bir parti oldugunu dile getiren AK Parti Çorum Il Baskani Yusuf Ahlatci, Çorum’un AK Partiye her zaman sahip çiktigini söyledi.
2002 yilindan bugüne kadar AK Parti’nin Çorum’da her seçimden zaferle çiktigini hatirlatan Ahlatci, “Bugüne kadar ülkemizin önüne çikarilan bütün zorluklari el birligiyle omuz omuza vererek üstesinden geldik. AK Parti’nin kurulusundan bugüne partimizin kalesi olan Çorum, bundan sonrada Ak Partinin kalesi olmaya devam edecek. Rabbim birligimizi, beraberligimizi ve kardesligimizi daim kilsin. Devletimizin bekasina ve milletimizin birligine kast edenlere firsat vermesin” dedi.
AK Parti Çorum milletvekili Oguzhan Kaya da, dünya zor bir süreçten geçtigini hatirlatarak, “Önce korona virüs salgini dünyayi esir alirken, sorasina Rusya ve Ukrayna arasinda savas basladi.
Pandemi ve iki ülke arasindaki savas üretim ve tedarik zincirindeki gelismeler ülke ekonomilerini olumsuz yönde etkiledi. Ancak cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in feraseti, öncülügü ve liderliginde bugünlerinde üstesinden gelecegiz. Bugün burada soframiza eslik eden teskilatimizin farkli kademelerinde görev yapmis kiymetli dava arkadaslarimiz var. Burada bir arada olmamizin asil nedeni sehrimize ve partimize, geçmisten günümüze kadar gelen vefa örnegini dün oldugu gibi bugünde bir kez daha göstermektir. Sizler ile beraber bu büyük ailemizin bir mensubu olmaktan dolayi çok mutluyum” diye konustu.
AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, “Bir ekmegi birlikte paylasiyorsak, bir bardak suyu birlikte içebiliyorsak, birlikte ellerimizi Yaradan’a açip dua ediyorsak, ne mutlu bizlere ne mutlu sizlere” diyerek, “Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan liderliginde; hiç bir zaman, hiç kimseye "nerede bu devlet" dedirtmeden her alanda, her daim aziz milletimizin yaninda olduk. Biz bu milletin her ferdini gönülden sevdik, gönülden seviyoruz. Çünkü biz koskoca bir medeniyetin ve koskoca bir cografyanin tek umuduyuz. 20 yildir tüm samimiyetimizle ve imkanlarimizla çalisiyoruz. Ülkemizi geriye degil ileriye dogru götürecek her hizmetin basimizin üzerinde yeri vardir. Milletimizin refahi ve huzuru adina gerçeklestirdigimiz Yeni Ekonomi Modelimizi, Teskilatlarimizin tüm kademeleri ile gecemizi gündüzümüze katarak durmadan, yorulmadan, sokak sokak dolasip, hane hane ziyaret ederek vatandaslarimiza anlatmaya devam edecegiz” diye konustu.
Iftara Alaca Belediye Baskani Halil Ibrahim Saltu, AK Parti Ilçe Baskani Ragip Agaçtan ve partililer katildi.
