Kendini Iple Baglayarak Agaç Budadi
Istanbul Zeytinburnu’nda bir kisi ikinci katin penceresinden çikarak agaç budamasi yapti. Kendini iple baglayarak güvenlik önlemi aldigini düsünen kisi, görenlerin yüreklerini agzina getirirken, o anlar ise bir vatandasin cep telefonu kamerasina yansidi.

Kendini bir iple baglayan kisi önlem aldigini düsündü. Agaci budadigi esnada kendini evinin camina yaslayan kisinin rahatligi pes dedirtti. O anlari gören vatandaslar korku dolu gözlerle adamin agaci budamasini izledi.
Cep telefonu kamerasina yansiyan görüntülerde, ikinci katin penceresinden çikan bir kisi binanin önünde yükselen agacin dallarini buduyor. Kendini belinden bir iple bir yere baglayan kisi cama yaslanarak rahat bir tavirla agaci budamaya devam ediyor. O anlari gören vatandaslar ise korku dolu gözlerle adamin agaci budamasini izliyor.
