Bitlis'te 'Aile Içi Iletisim' Konulu Panel

Bitlis Il Jandarma Komutanligi, Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ), Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlügü ile Ziya Eren Güzel Sanatlar Lisesi tarafindan ‘Aile Içi Iletisim’ konulu panel düzenlendi.

Bitlis'te 'Aile Içi Iletisim' Konulu Panel
BEÜ konferans salonunda düzenlenen panel, saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Daha sonra konusan Rektör Prof. Dr. Necmettin Elmastas, bütün kurum ve kuruluslara, sivil toplum örgütlerine ve herkese düsen görevler oldugunu belirterek, “Aile içi siddet konusunda bir farkindalik olussun diye bu faaliyetlerin daha fazla yapilmasi gerekiyor. Kadin, ailenin ve toplumun temelini olusturuyor. Huzurlu bir toplum, huzurlu aileden geçer” dedi.

BEÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekani Prof. Dr. Nurullah Ulutas’in da yaptigi konusmanin ardindan ögrenciler tarafindan siirler okunarak tiyatro gösterisi sunuldu. Il Jandarma Komutanligi Aile Içi Siddetle Mücadele ve Çocuk Kisim Amiri Fadime Esen Polat ile BEÜ Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Ögretim Görevlisi Hakan Tuzcu’nun aile içi iletisim konusunda sunum yapmasindan sonra Ziya Eren Güzel Sanatlar Lisesi ögrencileri müzik dinletisi sundu.

Panele, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Ibrahim Güven, Belediye Baskan Yardimci Ibrahim Arslan, Bitlis Cumhuriyet Bassavcisi Ali Ihsan Akdogan, 2. Agir Ceza Mahkemesi Baskani Hüseyin Demirhan, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Ismetullah Altun, kurum amirleri, askeri erkan ve ögrenciler katildi.

Kaynak: İHA