Baskan Öndes, Emekçi Kadinlari Unutmadi

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ile birlikte 8 Mart Dünya Kadinlar Gününde Germencik Belediyesi Kadin Danisma ve Dayanisma Merkezi ile Kültür Sanat ve Spor Merkezi’nin açilisini yapan Germencik Belediye Baskani Fuat Öndes açilis törenin ardindan emekçi kadinlari ziyaret etti.

Baskan Öndes, Emekçi Kadinlari Unutmadi
Kadinlar Günü etkinlikleri çerçevesinde Germencik Kent Meydani Kültür Kafe ve 19 Mayis Gençlik Parkinda gerçeklesen iki ayri programa katilan Belediye Baskani Öndes, kadinlarla bir araya gelerek çiçek takdim etti, Dünya Kadinlar Gününü kutladi. Programin ardindan ilçe genelinde yer alan isletmeleri ziyaret eden Belediye Baskani Öndes burada bulunan emekçi kadinlarin da kadinlar gününü kutlayarak çiçek verdi. Kadinlar, Belediye Baskani Fuat Öndes’in bu anlamli ziyareti sebebiyle tesekkür ederek, memnuniyetlerini ifade ettiler.

Kadinlar Gününde gerçeklesen yogun programi degerlendiren Germencik Belediye Baskani Fuat Öndes, tüm kadinlarin Kadinlar Gününü kutlayarak sunlari kaydetti.

“Kültür, Sanat ve Spor Merkezi ile Kadin Danisma ve Dayanisma Merkezimizin açilisinin ardindan 8 Mart Dünya Kadinlar Günü vesilesiyle ilçemizde düzenlenen etkinlikleri ve emekçi kadinlarimizi ziyaret ettik. Tüm kadinlarimizin dünya Kadinlar Gününü bir kez daha kutluyor, siddet ve ayrimciligin son buldugu, sevgi ve hos görünün hakim oldugu bir dünya diliyorum.” Dedi.
Kaynak: İHA