Bankkart Okula Dönüş Kampanyası

Mutsuz Kadinlari Mutlu Ediyor

Kahramanmaras’ta açtigi estetik kliniginde 14 issiz kadina is imkani saglayan Nurdan Apdik, “Kendini güçlü hisseden ve hiç kimseye muhtaç olmadan kendi ayaklari üzerinde durabilen kadinlarla birlikte el ele verdik. Amacimiz kadinlari mutlu etmek” dedi.

Mutsuz Kadinlari Mutlu Ediyor
Kahramanmaras’in yasayan 33 yasindaki 2 çocuk annesi Estetik Uzmani, Yasam ve Güzellik Koçu Nurdan Abdik, Onikisubat ilçesinde kadin ve erkeklere hitap eden tam donanimli klinik açti. "Isik saçan kadin’ anlami tasiyan "Aliona" adini verdigi klinige yaklasik 10 milyon lira yatirim yapan Abdik, çalismayan, mutsuz ve içine kapanmis 14 kadini etrafinda toplayarak ekip olusturdu.

Amacinin mutsuz kadinlari mutlu etmek oldugunu söyleyen Abdik, kadinlarin hiçbir seye muhtaç olmadan kendi ayaklari üzerinde durabilecegini söyledi.



14 çalisan kadin ile hizmet edeceklerini belirten Nurdan Abdik, “Bir seans esnasinda danisanim ile konusurken böyle bir fikir ortaya çikti. Daha fazla kadina ulasabilmek amaciyla böyle bir adim attim. Önce kendi çevremden basladim. Kendini güçsüz ve mutsuz hisseden kadinlarla birlikte el ele verip egitimlerini saglayarak bir meslek sahibi olmalarini sagladik. Su anda 14 çalisan kadin var bünyemizde. Kendini güçlü hisseden ve hiç kimseye muhtaç olmadan kendi ayaklari üzerinde durabilen kadinlarla birlikte el ele verdik. Amacimiz kadinlari mutlu etmek. Içeri giren her danisanimiza mutluluk yaymak. Onlarla birlikte egitim kurumlari ve vakiflar kurmayi hedefliyorum” dedi.

Istihdam sagladigi kadinlarin daha önce kendilerine güvenlerinin olmadigini ve suanda kendi ayaklari üzerinde durabildiklerini ifade eden Abdik, “Kadinlarimiz, kendilerine güvenleri yok iken öz güvenlerini olusturup basarabildiklerini gördükten sonra yapabileceklerini sinirlamadilar. Simdi kendi is yerlerini açmayi hedefliyorlar. Biz kadinlar olarak çok güçlüyüz, sade gücümüzün farkina varmayi hedefliyorlar. Kendi iç seslerini dinleyip kendi güçlerinin farkina varsinlar. Kadinlarimizin korkusuzca, gelecege umutla yürüdügü bir dünya için el ele kadin dayanismasini yürütmeyi hedefledik. Umutluyuz yapabilecegimizi biliyoruz kararliyiz gücümüzün farkindayiz” dedi.

Estetiysen Zeynep Ulusoy ise, “Saglam adimlar atabilmek, gelecegimize yön verebilmek ve bir kadinin bir erkegin inisiyatifine kalmadan kendi ayaklari üzerinde durabilecegi için buradayim. Bütün kadinlar güzel lakin, kadinlarin güzellesmek kadar güçlenmeye de ihtiyaçlari var” diye konustu.

Kaynak: İHA