Yozgat'ta Yag Denetimi Yapildi

Yozgat Belediyesi Zabita Müdürlügü ve Ticaret Il Müdürlügü ekipleri, son günlerde fiyati artan sivi yag ile ilgili denetim gerçeklestirdi.

Yozgat'ta Yag Denetimi Yapildi
Ekipler, marketlerde raflari dolasip etiketleri inceleyerek fahis fiyat artisi, etiket denetimi ve market depolarini kontrol etti. Reyon ile kasa fiyatlarini kontrol eder ekipler, güncel fiyatlari kayit altina aldi.

Yag konusunda bir sikintilarinin olmadigini, raflarda ve depolarda yeteri kadar yag bulundugunu belirten market müdürü Osman Sahiner, halkin endiseye kapilmamasi gerektigini söyledi.

Sahiner, “Suan satislarimiz sürüyor, fiyatlarimiz da uygun, asiri bir talep var ama yeteri kadar yag stokumuz bulunmaktadir ve ürünlerimizi raflarimizda sergiliyoruz”dedi.

Vatandaslardan Hakki Çay ise herkesin ihtiyaci kadar yag almasi gerektigini belirterek, “Halk olarak bir tane ihtiyacimiz varken daha fazla almak için çalisiyoruz. O da fiyatlari yükseltiyor. Savas Rusya’da Ukrayna’da degil de Türkiye’de Yozgat’ta oluyormus gibi gösteriliyor” seklinde konustu.

Kaynak: İHA