Baskan Güder, Böke'ye Sunum Yapti

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, Malatya’ya bir takim gezi ve incelemelerde bulunmak için gelen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Baskan Yardimcisi 10.Bölge sorumlusu Veli Böke’yi Battalgazi Belediyesi’nde agirlayarak, hayata geçirdigi ve geçirmeyi planladigi prestij projeler hakkinda brifing verdi.

Baskan Güder, Böke'ye Sunum Yapti
Bir takim gezi ve incelemelerde bulunmak için Malatya’ya gelen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Baskan Yardimcisi 10.Bölge sorumlusu Av. Dr Veli Böke, beraberindeki AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Il Baskan Yardimcisi Mustafa Duyar, AK Parti Malatya Kadin Kollari Baskani Özlem Pelitoglu, AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci, AK Parti Battalgazi Ilçe Kadin Kollari Baskani Ebru Inanç, AK Parti Il ve Ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Battalgazi Belediyesi Meclis Üyeleriyle birlikte Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’i ziyaret etti.

Ziyaretin ardindan Baskan Güder, Battalgazi Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen ve yaklasik bir saat süren istisare toplantisinda AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Baskan Yardimcisi 10.Bölge sorumlusu Veli Böke’ye 2019 Mahalli Idareler Seçimlerinden bugüne kadar Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de hayata geçirilen ve geçirilmesi planlanan prestij projeler hakkinda görsel sunum ve bilgilendirme kitapçigi ile brifing verdi.

“Tüm yatirimlarimizda istisare kültürüne önem verdik”

Battalgazi’yi güzel yarinlara hazirlamak için yogun bir gayret ortaya koyduklarinin altini çizen Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Baskan Yardimcisi 10.Bölge sorumlusu Veli Böke ile beraberindeki heyeti Battalgazi Belediyemizde agirlamaktan büyük mutluluk ve onur duyuyoruz. Çok kiymetli misafirlerimize Medeniyetin Kalbi Battalgazi’mizde yapimi tamamlanan, devam eden ve hayata geçirmeyi planladigimiz vizyon projelerimiz hakkinda baskanimiza bilgiler aktardik. Kisaca Malatya ve ilçemiz hakkinda bilgi sunmaya çalistik. 2019 seçimlerinin ardindan ilçemizde birçok vizyon proje hayat buldu, bulmaya da devam ediyor. Hizmet ve sosyal belediyecilik hizmetlerimizi gönül belediyeciligi ile birlestirerek, dogru ve planli yatirimlarimizi ilçemizde bulusturduk. Battalgazi’ye hizmet etmek ask ister, sevda ister; bunlarla birlikte proje ister, hizmet ister, yatirim ister. Iste böylesine büyük bir ask ve tutkuyla Battalgazi’mize hizmet ediyoruz. Kiymetli baskanimizi misafir etmekten büyük onur ve gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandi.

“Hizmette asla durmak yok, yola devam”

AK Parti olarak bu tür istisare toplantilarina büyük önem verdiklerini aktaran AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Baskan Yardimcisi 10.Bölge sorumlusu Av. Dr Veli Böke, “Yeni dönemde bir ufak bir görev degisikligi oldu. Bu çerçevede Malatya’nin koordinatörlügü görevlendirilmis oldum. Ramazan ayi gelmeden sicagi sicagina baskanlarimizi ziyaret etmek istedik. Baskanlarimizla ile önceden tanisiyorduk ama simdi daha detayli görüsme sansimiz oldu. Birkaç ay sonra daha genis kapsamli ziyaretlerimiz ve istisarelerimiz olacak. Önümüzdeki dönem yol haritamiz ile ilgili nasil katki verebiliriz? Bunun çalismasini hep birlikte yürütmekteyiz. Bu ziyaretlerimiz ilk kez olmuyor, son kez de olmayacak. AK Parti belediyeciliginde hiçbir zaman durmak yok, her daim yola devam anlayisi vardir. Battalgazi ilçemiz Malatya’mizin ve Türkiye’nin kadim ilçelerinden bir tanesi. Bugünde medeniyetlerin kalbi ilçemizde, Battalgazi Belediyemizin yaptigi ve yapacagi yatirimlari ayrintili bir sekilde masaya yatiracagiz. Ev sahipligi ve misafirperverligi için Belediye Baskanimiz Osman Güder’e çok tesekkür ediyorum. Malatya halkina çok tesekkür ediyorum” dedi.

Toplantinin ardindan Güder, Böke’yi makaminda konuk ederek, hediye takdiminde bulundu.
Kaynak: İHA