Baskan Atabay Kadin Personellerini Unutmadi

Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay, 8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Günü nedeniyle Didim Belediyesi’nin kadin personellerine hediye dagitti.

Baskan Atabay Kadin Personellerini Unutmadi


Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay, belediye ve bagli sirketlerde çalisan kadin personellerin 8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Günü’nü kutladi. 8 Mart Sali günü izinli sayilacak olan kadin personellere Didim Belediyesi Seramik Atölyesi’nde kendilerine özel hazirlanan hediyeleri dagitan Baskan Atabay, kadinlar gününü kutladi. Belediyede bulunan tüm kadin personeller ile birebir ilgilenen ve ani fotografi çekilen Baskan Atabay, tüm birimleri tek tek dolasti. Renkli görüntülere sahne olan hediye dagitiminin ardindan kadin personeller, Baskan Atabay’a tesekkür etti.

Basta Didimli ve Aydinli kadinlar olmak üzere tüm kadinlarin 8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Günü’nü kutlayan Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay, "8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Günü kadinlar için oldugu kadar bizler için de çok özel. Kadinlarimiz sadece böyle özel günlerde degil, her gün bizim basimizin taci. Bizler de, kendi belediyemizin bünyesinde bulunan seramik atölyesinde yapilmasini sagladigimiz kisiye özel hediyeleri belediyemiz de çalisan kadinlarimiza dagittik. Tüm kadinlarin 8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Günü’nü kutlarim" dedi.



Baskan Atabay, tüm Didimlileri 8 Mart Sali günü saat 14.00’da gerçeklestirilecek olan 8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Parki’nin açilisina davet etti.
Kaynak: İHA