Prof. Dr. Nihat Natipoglu Programina Nusaybinliler Büyük Ilgi Gösterdi

Mardin’in Nusaybin Belediyesi tarafindan organize edilen Prof. Dr. Nihat Hatipoglu "Dosta Dogru" programina Nusaybinliler büyük ilgi gösterdi.

Prof. Dr. Nihat Natipoglu Programina Nusaybinliler Büyük Ilgi Gösterdi


Dügün salonunda yapilan program, Recep Arslan’in ilahi konseriyle basladi.

Daha sonra Nusaybin Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Ercan Kayabasi tarafindan yapilan selamla konusmasinda, "Bugün burada mertligin, kardesligin ve hosgörünün sehri Nusaybin’de sizlerle bir araya gelmek bizleri ziyadesiyle mutlu etmistir" dedi.

Bu tür organizasyonlara devam etmeyi planladiklarini kaydeden Kaymakam Kayabasi, "Allah’in izniyle Nusaybinli kardeslerimize sinirsiz bir sekilde hizmetlerimize devam edecegiz. Bugün burada çok kiymetli Nihat Hatipoglu hocamizi agirliyoruz. Yogun katilimlarinizdan dolayi sizlere sükranlarimi sunuyorum. Bu organizasyonun düzenlenmesinde emegi geçen mesai arkadaslarimiza, kardeslerime çok tesekkür ediyorum. Bizlerin davetini kirmayarak Nusaybin’e gelen sayin hocamiza ve ekibine sükranlarimi sunuyorum" seklinde konustu.



Konusmalardan sonra Prof. Dr. Nihat Hatipoglu kürsüye davet edildi. Nusaybinlilerin büyük ilgi gösterdigi programda konusan Prof. Dr. Hatipoglu, "Hz. Muhammed aleyhisselamin hayati, Islamiyet’in yayilisi, Sahabelerin yasantisi ve Islam’in kadinlara verdigi deger" konusunda konferans verdi. Yaklasik 3 bin kisinin katildigi program sonrasi sahneye davet edilen Kaymakam ve Belediye Baskan Vekili Kayabasi, Prof. Dr. Nihat Hatipoglu’a gül ve Nusaybin hatirasi plaket verdi.

Program sonrasi vatandaslar, Hatipoglu ile birlikte hatira fotografi çektirmek için uzun kuyruklar olustu. Programa Nusaybin Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Ercan Kayabasi, esi Nigar Kayabasi yani sira Ilçe Emniyet Müdürü V. Mevlüt Tüylü, Müftü Usame Anlagan, Belediye Baskan Yardimcisi Nurettin Simsek, AK Parti Ilçe Baskani Mehmet Latif Özel, Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Mahsum Özmen, AK Parti Il Gençlik Kollari Baskani Tarik Atli ve Ilçe Baskani Ugur Kar katildi.

Kaynak: İHA