Batuhan Agabeyimizi Kaybettik

Ihlas Medya Ankara Temsilcisi Batuhan Yasar, yaklasik 1 yildir tedavi gördügü hastanede dün aksam saatlerinde vefat etti. Yasar’in ölümü büyük üzüntüyle karsilandi.

Batuhan Agabeyimizi Kaybettik


1988’den beri meslekteydi

1 Haziran 1970 Yilinda Afyon’un Emirdag ilçesinde dogan Batuhan Yasar, Yüksek ögretimini Anadolu Üniversitesi Iktisat Fakültesinde tamamladi. Gazetecilige 1988 yilinda Türkiye Gazetesinde basladi.

1994 yilina kadar sirasiyla bir çok alanda muhabirlik yapti. Daha sonra 1998 yillina kadar University of Westminster’de dil ve ekonomi egitimi aldi. Ayni yillarda TGRT ve Türkiye Gazetesi’nin Londra muhabiri olarak görev yapti.1998’de tekrar Ankara’ya döndü ve TGRT’de Diplomasi ve Savunma muhabiri olarak çalisti.2000 Yilinda TGRT Ankara Haber Müdürlügü görevini yapti. Ayni yildan itibaren Neler Oluyor programini hazirlayip sunmaya basladi.

2007 Yilinda IHA Ankara Temsilciligi, 2011 yilinda da TGRT Ankara Temsilciligi görevlerinde bulundu. Yasar, 2018’den bu yana da Ihlas Medya Ankara Temsilciligi görevini yapiyordu.

15 Temmuz’da yayincilik dersi verdi

15 Temmuz 2016’daki FETÖ’nün hain darbe girisimi sirasinda stüdyodan yaptigi yayinda “Öleceksek bugün ölelim” diyerek halki darbeye karsi direnmeye çagiran Yasar, meslek hayati boyunca bir çok ödüle layik görüldü.

Oldukça samimi ve mütevazi bir kisilige sahip olan Yasar, çalisanlarinin sorunlariyla yakindan ilgileniyordu. Yasar mesai arkadaslari tarafindan bir yöneticiden çok agabey olarak görülüyordu.
Kaynak: İHA