Çameli'de Ücretsiz Sinema Keyfi

Denizli’nin Çameli ilçesinde her hafta Persembe ve Cuma günleri çocuklara sinemayi sevdirmek ve yetiskinlerin sanatsal faaliyetlerini güçlendirmek amaciyla düzenledigi sinema günleri basladi.

Çameli'de Ücretsiz Sinema Keyfi


Çameli ilçesinde Hayri Dev Kültür Merkezinde Persembe günleri yetiskinlere yönelik filmler ve Cuma günleri ise çocuklara yönelik animasyon türündeki gösterimler basladi.

Vatandaslar tarafindan yogun ilgi gören ücretsiz sinema günleri, büyük bir ilgiyle izleniyor. Çocuklarin sinemaya bakis açilarina katki saglamak için güzel bir adim atildigini belirten Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan; “Pandeminin etkisinin azalmasinda sonra ücretsiz sinema günleri tekrardan basladi.

Çocuklarin kültür sanata ve sinemaya bakis açilarina katki saglayabilmek, onlara sinema ve tiyatro sanatinin içinde olduklarini hissettirebilmek adina ülkemizin gelecek güzel günleri için de atilmis bir adim. Sinemayi sevdirme ve sinema kültürü kazandirma amaciyla düzenledigimiz programlarimiza halkimizin yogun ilgisi bizleri fazlasiyla mutlu ediyor. Fiziki belediyeciligin yani sira sosyal belediyecilik kapsaminda da çalismalarimiza hizla devam ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA