Bursa'da Masa Tenisinde Özel Bulusma

Bursa Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen Büyüksehir Okul Sporlari Etkinlikleri (BOSE) kapsaminda yapilan ve 80 ögrencinin mücadele ettigi ‘Özel Çocuklar Masa Tenisi Senligi, renkli görüntülere sahne oldu.

Bursa'da Masa Tenisinde Özel Bulusma
Bursa Büyüksehir Belediyesi’nin Il Milli Egitim Müdürlügü ile gerçeklestirdigi protokol kapsaminda düzenlenen Büyüksehir Okul Sporlari Etkinlikleri (BOSE) ile bu yil da on binlerce ögrenci sporla bulusacak. Büyüksehir Belediyesi, ayni etkinlik çerçevesinde 80 özel ögrenciyi masa tenisi senliginde bulusturdu. Büyüksehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Sube Müdürlügü koordinatörlügünde; sporun tabana yayilmasini ve her çocugun oyun, fiziki etkinlik ve sporla bulusmasini hedefleyen etkinliklerin en anlamlilarindan biri olan ‘Özel Çocuklar Masa Tenisi Senligi’, BUSKI’deki kapali spor salonunda organize edildi. Senlik, renkli görüntülere sahne oldu.

Bursa’daki ortaokul ve liselerden 80 ögrencinin mücadele ettigi senlik, ögrenci yakinlari tarafindan da dikkatle izlendi. Karsilasma öncesi birbirlerine basarilar dileyerek masanin iki yanina geçen rakipler, çekismeli maçin ardindan kucaklasarak tebriklesti.

Oldukça çekismeli geçen karsilasmalari Büyüksehir Belediyesi Baskanvekili Süleyman Çelik de izledi. Büyüksehir Belediyesi olarak çocuklari gelecege en iyi sekilde hazirlamak için büyük gayret gösterdiklerini dile getiren Çelik, “Amacimiz çocuklari yaristirmak degil, sporu onlar için bir yasam biçimi haline getirmek. Bu hedef dogrultusunda sporda da engelleri kaldiriyoruz ve özel çocuklarimizi sporla bulusturuyoruz. Masa tenisi senligine katilan tüm özel çocuklarimizi kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA