Sinop'ta Münazara Yarismalari

Sinop’ta Gençlik Merkezi tarafindan “Lise ve üniversite ögrencileri arasi münazara ligi yarismasi" düzenlendi. Yarismalara il genelinde 22 takimdan toplamda 44 ögrenci katildi.

Sinop'ta Münazara Yarismalari
Sinop Gençlik Merkezi’nde lise ve üniversite olmak üzere 2 farkli kategoride düzenlenen yarismalar, saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin ardindan Sinop Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Hizmetleri Müdürü Sükrü Özgenç tarafindan kura ile belirledi. Lise kategorisinde 14 takim ve üniversite kategorisinde 8 takimdan toplamda 44 genç yarismaya katilarak tezlerini savundu.

Münazara yarismalari sonucunda lise kategorisinde Sinop merkezden katilim saglayan Mert Kerem Tuncay ile Arda Küçükbas ve Gerze’den katilim saglayan Melek Naz Çakir ile Esma Nur Ata dereceye girdi. Üniversite kategorisinde ise Mert Mergen ile Esra Bayrak ve Muhammet Rasit ile Yusuf Özgün Güngör derece aldi. Dereceye giren takimlara ödüllerini takdim edilerek yarismalar sona erdi.

Yarismalarda dereceye giren takimlar 07-09 Haziran tarihleri arasinda gerçeklestirilecek olan bölge finallerine katilmaya hak kazandi.
Kaynak: İHA