Sahinbey Ramazan'a Hazir
Sahinbey Belediyesi paylasma, yardimlasma ve dayanismanin simgesi olan Ramazan ayinda günlük 10 bin kisiye iftar yemegi verecek.

10 bin kisiye iftar yemegi
Sahinbey Belediyesi Ramazan ayi süresince yasli, engelli, ihtiyaç sahibi ve yetim ailelerine, Sahinbey Kongre ve sanat Merkezi’ne gelen vatandasa, semt pazarlarindaki etkinliklerde, Onkoloji Hastanesinde hasta yakinlarina, “Iftara bes kala” projesi ile iftara yetisemeyen vatandaslara ve taziye evlerine günlük 10 bin kisiye iftar yemegi hizmeti verecek
’’Ramazan ayinda vatandaslarla bir arada olacagiz’’
Ramazan ayinda vatandaslarla birlik ve beraberlik içerisinde olacaklarini belirten Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu “Ramazan ayi 11 Ayin sultani oruç, ibadet ve sahur ayi. Allah’in rahmet kapilarinin sonuna kadar açildigi bir aydir. Allah’a hamdolsun ki bu güne kavusmanin huzuru, mutlulugu içerisinde Ramazan ayi ile ilgili hazirliklarimizi tamamladik. Ayrica yasli, engelli, ihtiyaç sahibi, yetim ailelere, Sahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’ndeki etkinliklerde, semt pazarlarinda, Onkoloji Hastanesi’nde, Iftara bes kala projesi ile iftara yetisemeyen soförlere ve taziye evlerine günlük 10.000 kisilik iftar yemegi dagitimi gerçeklestirecegiz. Ilçemizin dört bir tarafinda vatandaslarimizin sofralarina sicak yemekler dagitacagiz. Her Ramazan ayinda oldugu gibi bu ramazanda da vatandaslarimizin yaninda olmaya devam edecegiz” dedi.
