Düzce TSO Olagan Meclis Toplantisi Gerçeklestirildi

DÜZCE – Düzce Ticaret ve Sanayi Odasi olagan meclis toplantisi, video konferans yöntemiyle Meclis Baskani Ahmet Dertli yönetiminde yapildi.

Düzce TSO Olagan Meclis Toplantisi Gerçeklestirildi
Toplantinin açilis konusmasini yapan Meclis Baskani Ahmet Dertli Olagan Meclis Toplantisi gündemini ve siralamasini meclis üyelerine aktardi. Düzce TSO Yönetim Kurulu Baskani Tuncay Sahin, Subat ve Mart döneminde yönetim kurulu tarafindan gerçeklestirilen faaliyetler, iç ve dis ziyaretler, katilim saglanan iç ve dis paydas programlari ile ziyaretler hakkinda meclis üyelerine bilgiler verdi.

Toplantinin devaminda, Proje AR-GE Birimi Personeli Erdi Ceylan meclis üyelerine üye danisma destek ofisinin çalismalari hakkinda bilgiler aktarirken, faydalanabilecekleri devlet tesvik ve hibeleri hakkinda paylasimlarda bulundu.

Meclis Baskani Ahmet Dertli, 11. Meslek Komitesi ve 6. Meslek Komitesi arasinda düzenlenen Es Meslek Komite toplantisinda alinan kararlar hakkinda meclis üyelerine bilgiler aktardi. Dertli, Düzce’de faaliyet gösteren akaryakit istasyonlarinin sorunlarinin daha hizli bir sekilde çözüme kavusmasi için komisyon kurulmasi hakkinda karar alindigini belirtti.

Toplantinin son kisminda Mart Ayi Mizanlari ve Bütçe Gerçeklesme durumlari gündeme alindi.
Kaynak: İHA