Baskan Güder'den MADEF'e Istisare Ziyareti
Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, Istanbul temaslari dogrultusunda Malatya Dernekler Federasyonu (MADEF) Baskani Yilmaz Durmus ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, ilçeye yapilan ve yapilacak olan projeler ile ilgili istisarelerde bulundu.

“Battalgazi yatirimlarla çok güzel olmus”
Battalgazi’nin her geçen gün daha güzellestigine dikkat çeken Sultangazi Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Yigit, “Battalgazi gerçekten çok güzel olmus. Yatirimlar ile her geçen gün daha da güzel oluyor. Herkesin emegine saglik. Özellikle Kervansaray’i güzel dizayn edilmis. Kültür merkezi haline gelmis. Ulu camisi, kanli kümbeti ve son olarak UNESCO Dünya Kültür Mirasi Arslantepe Höyügü’nün bölgede olmasi çok güzel. Gidip görmeyen insanlar mutlaka her bir karesinden tarih kokan ilçemizi görmeleri gerek. Emeklerinden dolayi kiymetli baskanimiza tesekkürlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandi.
“Ziyaret bizleri çok memnun etti”
Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Malatya Dernekler Federasyonu (MADEF) Baskani Yilmaz Durmus, “Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder ve Ilçe baskanimiz bugün bizleri ziyaret etti. Öncelikle ziyaretten duydugumuz memnuniyeti dile getirmek istiyorum. 2017-18-19 yillarinda Yeni kapida yapmis oldugumuz Malatya Tanitim Günlerinde bizleri yalniz birakmadilar ve her daim bizim yanimizda oldular. Her daim destegini gördügümüz baskanimiz Battalgazi’yi Istanbul’da en güzel sekilde temsil etmistir. Bizlerde ne zaman Malatya’yi ziyaret etsek, baskanimizin bizler güzel karsilamistir. Allah kendisinden razi olsun. Bahti açik olsun. Güzel hizmetler hayata geçiriyor. Battalgazi bambaska bir ilçe olmus. Baskanimiza ve ekibine basarilar diliyorum” seklinde konustu.
“Battalgazi tercih edilen ilçeler arasinda”
Battalgazi’nin tercih edilen ilçeler arasinda oldugunu aktaran AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci, “Bizlerde Osman Güder baskanimizdan aldigimiz ilçe baskanligi görevini layikiyla yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Battalgazi’miz gelisiyor bunun yaninda güzellesiyor. Ilçemiz tercih edilen ilçeler arasinda. Bizlerde bu sirin ilçeye hizmet etmekten gurur duyuyoruz” seklinde konustu.
“Bizler ancak birlik içerisinde güçlü oluruz”
Malatya ve Battalgazi tüm Malatyalilarin ortak paydasi oldugunu belirten Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Istanbul’da çok güzel hizmetlere imza atan baskanimiza tesekkür ediyorum. Sizin gibi dostlarla bulusmamiza vesile oluyorlar. Malatya Dernekler Federasyonumuz bizi Istanbul’da temsil ediyor. Bizim gönül elçilerimizsiniz. Istanbul her ilin yansimasidir. Istanbul’da Malatyalilar güzel bir dayanisma örnegi ortaya koyuyor. Buda bizleri gururlandiriyor. Türkiye ekonomisine Malatyalilarin ciddi destekleri oluyor. Buda bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Sizlerle gurur duyuyoruz. Bizlerde bugün Malatya’da yapmis oldugumuz ve yapmayi planladigimiz çalismalari sizlere aktarmak ve sizlerinde fikirlerini almak için ziyaretimizi gerçeklestirdik. Battalgazi Belediyesi olarak bizler ilçemizdeki yatirim ve hizmetlerimizi istisare kültürüne dayali sekilde yapiyoruz. Biz ancak birlik ve beraberlik içerisinde olunca güçlüyüz. Battalgazi güçlü olursa Malatya güçlü olur. Malatya güçlü olursa Türkiye güçlü olur. Battalgazi’ye rekor oyla seçildik ve buda bizim sorumlulugumuzu arttiriyor. Battalgazi’ye daha güzel nasil yapabilirizin çalismalari dogrultusunda gecemizi gündüzümüze katmis durumdayiz. Ilçemizin nüfusu her geçen gün artiyor. Ilçemizdeki gelismislik farkini ortadan kaldirarak hizmet ve yatirimlarimizi sürdürüyoruz. Çünkü Battalgazi bizlerin ortak paydasidir” dedi.
