Ordu'da Altyapiya Dev Yatirim

Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler’in altyapiya yaptigi yatirimlar sürüyor. Büyüksehir Belediyesi, 2019-2022 yillari arasinda 111 bin 519 metre uzunlugunda yagmur suyu hattini Ordu’ya kazandirdi.

Ordu'da Altyapiya Dev Yatirim
Ordu’da, ulasim, altyapi, turizm, üstyapi ve saglik alaninda birçok yatirimi hayata geçiren Büyüksehir Belediyesi, sehrin saglam temeller üzerinde yükselmesi için altyapi yatirimlarina da agirlik veriyor. Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Dairesi Baskanligi tarafindan sürdürülen çalismalarda, bugüne kadar 111 bin 519 metre yagmur suyu hatti insa edildi.

19 ilçede devam eden asfalt ve beton yol yatirimlariyla kentin kaderi degisti. Büyüksehir Belediyesi, 1500 kilometre yolu da beton ve asfaltla kavusturdu. Altyapisi bastan asagi yenilenen güzergahlari koruma altina almak, su taskinlarinin önüne geçmek için ilçelerde yagmur suyu hatti geçisleri insa eden Büyüksehir Belediyesi ekipleri, 111 bin 519 metrelik güzergahtaki yagmur suyu hatlarini yeniledi.

Yenilenen hatlarla birlikte ilçe merkezlerinde yasanmasi muhtemel su taskinlarinin önüne geçilmis oldu.
Kaynak: İHA