Haliliye'de Bilgi Yarismasinin Kazanani Belli Oldu

Haliliye Belediyesi tarafindan düzenlenen Ortaokullar Arasi Bilgi Yarismasi’nin finali gerçeklesti.

Haliliye'de Bilgi Yarismasinin Kazanani Belli Oldu
Haliliye Belediyesi tarafindan düzenlenen Ortaokullar Arasi Bilgi Yarismasi’nda final heyecani yasandi.

Belediye Baskani Mehmet Canpolat’in egitime öncelik verilmesi talimatiyla çalismalarini devam ettiren Kültür Isleri Müdürlügü, 30 ortaokulun katilimiyla genel kültür konulu bilgi yarismasi düzenledi.

Okullarin kiyasiya mücadele ettigi bilgi yarismasi, grup yarismalarinin ardindan finale kalan 4 okulun yarismasiyla sona erdi. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Imam Hatip Ortaokulu, Haliliye Ortaokulu, Yesilurfa Ortaokulu ve Sair Nabi Ortaokulu arasinda yapilan bilgi yarismasinin finaline Belediye Baskani Mehmet Canpolat’in yani sira Vali Yardimcisi Yasin Akgül, Haliliye Kaymakami Metin Esen, Il Milli Egitim Müdürü Fevzi Kurt, Haliliye Ilçe Milli Egitim Müdürü Mehmet Vural, Haliliye Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Açanal, okul müdürleri, ögretmen ve ögrenciler katildi.

Yarismada en çok dogru cevabi veren ve puanlari toplayan Sair Nabi Ortaokulu ögrencileri, okullarina birinciligi kazandirdi. Yarismanin ardindan ögrencileri tebrik eden Belediye Baskani Mehmet Canpolat, “Dolu dolu bir yil geçiriyoruz. Egitimle dolu, gençlige yatirimla dolu bir yil geçiriyoruz. Hep birlikte paydaslarimizla, belediyemiz basta olmak üzere ögrencilerimize daha neler yapabilirizin gayreti içerisindeyiz. Gençlige yatirim, gelecege yatirim siariyla hareket ediyoruz. Bugün de ortaokullar arasi yarismamizi tamamlamis bulunuyoruz. Gençlik bizim diyoruz. Belediyecilik ayni zamanda da sosyal anlamda vatandaslarin gönlüne dokunabilmek, çok sevgili ögrencilerimiz, yetisecek olan gençlerimize yatirim yapabilmek anlaminda bunu ortaya koyabilmek adina her türlü ugrasin içerisinde oldugumuzu ifade etmek isterim. Insallah yeni projelerimiz de var. Bunlari tek tek ortaya koyacagiz. Gençlerimizden umutluyuz, ümit variz. Gelecek sizin diyoruz. Emegi geçen çok degerli hocalarimiza, milli egitim camiamiza, belediyemizdeki çalisma arkadaslarimiza ve degerli basin camiasina tesekkür ediyorum. Yarismamiza katilan tüm ögrencilerimize yolunuz, bahtiniz açik olsun diyorum. Saygilar sunuyorum” ifadelerini kullandi.

Bilgi yarismasina katilan ögrenciler ise düzenlenen yarisma için Haliliye Belediye Baskani Mehmet Canpolat’a ve emegi geçenlere tesekkür etti.

Program, yarismaya katilan ve kazanan ögrencilere hediyelerin takdim edilmesiyle sona erdi.
Kaynak: İHA