Baskan Demir'e Ödül

Ardahan Belediye Baskani Faruk Demir, Ikinci Yüzyil Dernegi tarafindan dün aksam Ankara’da düzenlenen Yerel Yönetimler Proje Ödülleri törenine katildi. Sosyal belediyecilik anlayisiyla çok sayida basarili icraat gerçeklestiren Baskan Demir, en basarili belediye baskanlari arasinda degerlendirilerek ödüle layik görülen isimler arasinda yer aldi.

Baskan Demir'e Ödül
Millet Ittifakini temsil eden partilerden yöneticilerin de bulundugu ödül töreninde konusan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, yerel yönetimlerin bütün zorluklari asip büyük sorumluluk üstlenerek görev yaptigini kaydetti.

Kiliçdaroglu, devaminda su ifadeleri kullandi:

“Bu anlayisla hareket eden bütün belediye baskani arkadaslarima hiçbir parti farki gözetmeksizin yürekten tesekkür ediyorum. Çünkü belediye baskanlari bulunduklari beldenin aslinda bütün sorunlarinin kendisine yansidigini gayet iyi bilirler. Dolayisiyla bu sorunlari çözmek için de olaganüstü çaba harcarlar. Ama bu çabayi harcarken son derece sinirli kaynaklari oldugunu da gayet iyi biliyoruz. Belediye baskanligi konusunda güzel çalismalar yaparak, ödül alan bütün belediye baskani arkadaslarima yürekten tesekkür ederim."

Öte yandan 2019 yilindan itibaren Ardahan’in gelisimi açisindan dur durak bilmeden çalisan Belediye Baskani Faruk Demir’in çabalari karsiliksiz kalmadi. Türkiye’nin en iyi yerel yöneticileri arasina adini yazdiran Baskan Demir, ödülünü Milletvekili Prof. Dr. Selçuk Özdag’in elinden aldi.
Kaynak: İHA