Altyapisi Tamamlanan Cadde Ve Sokaklarda Çalismalar Hizlandi

Bodrum Belediyesi, altyapi çalismalari tamamlanan cadde ve sokaklarda çalismalarini hizlandirdi.

Altyapisi Tamamlanan Cadde Ve Sokaklarda Çalismalar Hizlandi


Ilçe genelinde Bodrum Belediyesi ve farkli kurumlar tarafindan sürdürülen altyapi çalismalari devam ederken, çalismalarin tamamlandigi cadde ve sokaklarda, belediye ekiplerince üstyapi çalismalari devam ediyor.

Çalismalari yerinde inceleyen Bodrum Belediye Baskani Ahmet Aras, yaklasan turizm sezonu öncesi yollardaki çalismalarin hiz kazandigini belirterek, “Altyapi çalismalari tamamlanan bölgelerde ekiplerimiz hizlica üstyapi çalismalarina geçiyor. Bodrum genelinde önemle gerekli olan altyapi çalismalarimiz devam ediyor. Ilgili kurumlarla devamli görüserek, çalismalarin olusturdugu magduriyeti en azda tutmak istiyoruz. Daha yasanabilir bir Bodrum’un gelecegi için yapilan bu çalismalarin tamamlandigi cadde ve sokaklarda ekiplerimiz, yaklasan turizm sezonunu da göz önüne alarak çalismalarini hizlandirdi.” dedi.



Bu çerçevede çalismalarini hizlandiran Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, cadde ve sokaklardaki çalismalarina belirlenen plan dogrultusunda devam ediyor.

Bitez Atatürk Bulvari’nda ADM Elektrik Dagitim AS’nin altyapi çalismalarinin tamamlanmasiyla bisiklet yolu ve kaldirim çalismalarinin ardindan bölgede finisherle gerçeklesen asfalt serimi de tamamlandi. Atatürk Bulvari’nda yapilan çalismalarda 4 bin 356 metre bordür kullanilirken bin 265 metre bisiklet yolu ve 3 bin 54 metrekare kilit parke yaya yolu olusturuldu. Bulvardaki çalismalar, yol çizgi ve peyzaj düzenlemelerinin ardindan tamamlanacak.

Bitez Müderriz Caddesi’nde tamamlanan altyapi çalismasinin ardindan da caddede asfalt çalismasi gerçeklesti. Yalikavak Mahallesi Tahsildar Ibrahim Efendi Caddesi, Iskele Caddesi ve Gür Sokak’ta, su taskinlarinin önüne geçmek için baslatilan çalismalarda da sona gelindi. Asfalt çalismasinin tamamlandigi bölgede, üstyapi çalismalari devam ediyor.

Ekipler, farkli kurumlarca yapilan kazi çalismalari ya da patlayan su isale hatti nedeniyle yollarda olusan bozukluklara belirlenen plan dogrultusunda yama ve asfalt düzeltme islemlerini sürdürüyor.

Fen isleri ekipleri yollardaki çalismalarinin disinda, Bodrum genelindeki bordür döseme, kaldirim ve yol düzenlemeleri ile egitim kurumlari bahçesi ve çevresinde de çalismalarini sürdürüyor.
Kaynak: İHA