Muharrem Demircan Yeniden Baskan Seçildi
12.Olagan Genel Kurulu’nda mevcut baskan Muharrem Demircan, güven tazeledi.

TES-Is Genel Baskani Ersin Akma’nin divan baskanligini yaptigi genel kurula 161 delegesi bulunan sendika seçiminde tüm oylari alan Muharrem Demircan tekrar baskan seçildi.
Genel kurulda konusan TES-IS Erzurum Sube Baskani Muharrem Demircan, ülkenin mevcut ekonomik durumunda bundan sonra yapacaklari çalismalarin daha da güçlesecegini belirtti.
Demircan, “Yönetim kurulu ile birlikte bizlere gösterilen teveccühe layik olmaya çalisacagiz. Küresel ekonomilerin darbogazda oldugu günümüzde isimizin zor oldugunu biliyoruz. Daha çok çalisip daha fazla verimli olacagiz” ifadelerini kullandi.
Yapilan genel kurulda ise Erzurum Sube üyeleri su isimlerden olustu: Yönetim Kurulu: Sube Baskani Muharrem Demircan, sube genel sekreteri Mustafa Irmak, Ergün Ünlü, Ihsan Aras, Sahin Zini, Özer Akçay, Osman Baran Kalaycioglu, Alper Erturan, Hasan Çiftçi, Burak Sefaoglu.
Denetim Kurulu: Ismail Karagöz, Murat Murçak, Serdar Gözübüyük, Erdinç Özorhan, Ergün Bildik.
Disiplin Üst Kurulu; Ziya Efe, Halil Kara, Recep Basar, Kenan Öztas, Harun Oray, Ahmet Karakas.
