Samsun'da Ilginç Hirsizlik

Samsun’da kimligi belirsiz hirsiz 1 yildir marketteki sivi bulasik deterjanlarinin kapaklarini çaliyor.

Samsun'da Ilginç Hirsizlik
Ilginç hirsizlik olayi Samsun’un Canik ilçesi Karsiyaka Mahallesi’nde bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimligi belirsiz hirsiz, 1 yildir marketteki deterjan reyonundaki sivi bulasik deterjani kutularinin kapaklarini çaliyor. Kapaklari çalip yaninda götüren hirsizi bulmak için deterjan reyonlarinin bulundugu yere güvenlik kamerasi taktirildi.

Market çalisani Yilmaz Tokatli deterjan kapaklarinin çalindigini belirterek, "Yaklasik 1 yildir elde yikama bulasik deterjanini kutularinin kapaklarini çaliniyor. Kamera ile takiptesiniz yazisi yazdigimiz halde hiç aldiris etmeden bulasik deterjani kapagini söküp alip gidiyor. Hatta enteresan bir olay oldu. Kapagi alinmis on an müsteri de ürünü hizli bir sekilde aliyor ve kapaginin olmadigini anlamiyor. Çamasir suyu üstüne dökülüyor. Tisörtü çamasir suyu oluyor. Hatta karakolluk durum bile oldu yani. ’Tisörtüm çamasir suyu oldu. Ödemesini yapacaksiniz’ diye. Böyle enteresan bir durum var, yaklasik bir senedir. Kapagi neden aliyor, onu da anlamis degiliz. Esrarengiz bir olay yani" diye konustu.

Marketlerinde güvenlik kamerasi oldugunu ancak deterjanlarin bulundugu yere ikinci bir kamera taktirdiklarini söyleyen Yilmaz Tokatli kapaklari çalan hirsiza seslenerek, "Arktik kamera taktirdik ve 7/24 takip ediyoruz. Sen de hirsizlik için gelip mahcup olma. Bundan sonra da gelirsen iyi bir düsün deriz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA